Scandal într-o familie de medici din Iași! În plin proces de divorț, fetița care trebuie alăptată, lăsată tatălui sirian

Publicat: 11/02/2019 | 10:47

Un adevărat scandal a izbucnit într-o familie de medici din Iași. În plin proces de divorț de soțul ei, mama unui copil, medic la Spitalul „Sfânta Maria“, susţine că nu este lăsată să îşi vadă fetiţa în vârstă de numai un an. Medicul Anca Maria Wassouf nu şi-a mai văzut fetiţa, chiar dacă era în perioada de alăptare. Soţul, medicul stomatolog Michael Christian Wassouf, locuieşte în casa părinţilor, și o are în grijă pe fetița lor.

Ana Maria povestește că a decis să pună capăt căsniciei în momentul în care socrii ei, au pus la cale să facă totul pentru ca fetiţa să rămână în familia de origine siriană, Wassouf.

„Mă cunosc cu Michael Wassouf de şase ani, iar de trei suntem căsătoriţi. Părinţii lui au mulţi bani şi influenţă, dar şi eu am familie. După căsătoria cu el, ne-am mutat în casa prăinţilor lui. În urmă cu un an şi o lună am născut fetiţa, iar de atunci au început problemele. Soţul meu a devenit foarte agresiv, ne-am certat de multe ori, şi m-a lovit, am chemat şi poliţia. Pe la sfârşitul anului trecut, prin noiembrie, am aflat de un plan al familiei în care intrasem: să ne planificăun un concediu în Siria, iar acolo să îmi facă copilul dispărut.

După ce i-am spus asta, soţul meu nu a reacţionat aşa că am intentat divorţ. Într-o zi, când mă întorceam de la serviciu, nu m-a mai lăsat să intru în casă, nici în curte, însă copilul a rămas la el. Copilul trebuie alăptat în aceste momente, iar el iese seara cu cunoştinţele la băut. Cui lasă acest copil în grijă? Nu mi-am văzut fetiţa de două luni de zile. I-am intentat multe procese însă el le câştigă pe toate, are multe relaţii. Ultimul proces cu el pe care l-am pierdut a fost pentru custodia copilului, până la definitivarea procesului de divorţ. A câştigat, deşi copilul are nevoie de mine. Pur şi simplu nu mă lasă să îl văd“, a spus femeia frângându-şi mâinile.

Medicul Anca Maria Wassouf spune că nici de ziua copilului soţul nu a lăsat-o să îşi vadă fetiţa. „Pe data de 10 decembrie, mi-a interzis să îmi văd fetiţa. Mi-a blocat apelurile telefonice, e-mailurile, tot. La toţi le spun cât este omul de violent, are influenţă şi iese basma curată din toate încercările mele disperate de a-mi vedea şi a-mi câştiga copilul“, a adăugat medicul.

Michael Wassouf a precizat că va permite mamei să-şi viziteze copilul doar însoţită de poliţişti sau de către reprezentanţii de la Protecţia Copilului. „Copilul este la mine doarece stă în condiţii mai bune. Este o întreagă poveste la mijloc, ea este foarte rea. Vine la mine acasă doar să mă provoace şi să caute noi probe împotriva mea. A fost la ora 22 şi mi-a făcut scandal în casă, apoi s-a tăvălit prin curte ca să se învine­ţească şi să spună oamenilor că am lovit-o. A chemat poliţia acasă la noi şi am primit amendă. Am câştigat în instanţă ca să pot ţine copilul“, a răspuns bărbatul pentru ziaruldeiasi.ro.

Citește și...