Scandal la Dinamo » „Câinii” au pus-o de-o grevă: „N-am mai luat salariul de trei luni!”

Publicat: 07/06/2020 | 11:27
Scandal la Dinamo » „Câinii” au pus-o de-o grevă: „N-am mai luat salariul de trei luni!”

Amicalul pe care Dinamo ar fi trebuit să-l joace cu FC Voluntari nu a mai avut loc. Și nu pentru că în ecuație ar fi intervenit temutul COVID-19, ci pentru că fotbaliștii „alb-roșilor” s-au săturat să fie duși de nas de conducerea clubului.

Astfel, în semn de protest la adresa conducerii, „câinii” nu au vrut să iasă pe teren, transmițând clar semnalul că nu mai sunt dispuși la niciun fel de concesii. Jucătorii, care au de recuperate câteva salarii, au declarat că s-au săturat de situaţia incertă a clubului şi vor cât mai repede intrarea în normalitate.

„Sincer să spun, n-am mai luat salariul de trei luni. Urmează să luăm un salariu, săptămâna viitoare. N-aş vrea să comenteze despre domnul Mihalcea, nu sunt în măsură. A înţeles situaţia şi totul a decurs ok. Am vorbit cu domnul Bălănescu, da. Nu ne-a dat detalii de genul acesta, ne-a promis că vor intra nişte bani săptămâna viitoare şi totul va fi în regulă. Noi să ne concentrăm pe meciul cu Chindia. Ne întrebam când vor intra banii. Am vrut să ştim mai clar. Am aflat, acum aşteptăm să se întâmple lucrurile aşa cum s-a promis. N-a fost nicio ceartă, niciun scandal. Am discutat cu conducerea, toată lumea e fericită pentru că s-a ajuns la un numitor comun. Totul e în regulă”, a declarat Ricardo Grigore într-o intervenție la Telekom Sport.

Cea de-a treia rundă din play-off/play-out, prima care se va disputa la reluarea sezonului fotbalistic în România care a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, se va disputa după următorul program:

Program etapa a III-a Play-off Liga 1
Vineri, 12 iunie
ora 20:00 Universitatea Craiova – FC Botoșani
Sâmbătă, 13 iunie
ora 20:00 Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș
Duminică, 14 iunie
ora 20:00 CFR Cluj – FCSB

Program etapa a III-a Play-out Liga 1
Sâmbătă, 13 iunie
ora 14:30 FC Voluntari – Academica Clinceni
ora 17:00 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt
Duminică, 14 iunie
ora 17:00 Viitorul Constanța – Poli Iași
Luni, 15 iunie
ora 20:00 Dinamo București – Chindia Târgoviște