Scandal la Kanal D! Cătălin Botezatu a părăsit platoul „Bravo, ai Stil”

Publicat: 19/04/2019 | 13:31

 Gala „Bravo, ai stil!”, difuzată mâine seară, de la oră 23:00, la Kanal D, se anunță a fi una incendiară, presărată cu momente delicate; pretențiile juraților sunt din ce în ce mai uriașe. Aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din România își etalează veleitățile artistice și își pun în valoare simțul abilitățile stilistice, toate cu scopul de a-i impresiona pe jurați.

În Gala din această seară, o situație fără precedent încinge spiritele. În urmă afișării procentajului voturilor telespectatorilor, Cătălin Botezatu tună și fulgeră. Juratul este nemulțumit de alegerea pe care au făcut-o telespectatorii, astfel că acesta părăsește platoul emisiunii, indignat de cele întâmplate.

„Nu este corect! (…) Dacă sunteți corecți, votați pe cine trebuie, nu pe cine nu trebuie”, spune, nervos, Cătălin Botezatu, imediat după ce părăsește platoul emisiunii.

Cine este concurență eliminată în Gală „Bravo, ai stil!”, dar și ce părere are Cătălin Botezatu despre această situație, veți putea afla urmărind mâine seară, de la oră 23:00, la Kanal D, cel mai iubit show de fashion din România.

Citește și...