Scandal la Kanal D! Cătălin Botezatu, cuvinte grele: „Cine ești tu? Ești vreo vedetă și nu am știut?!”

Publicat: 18/04/2019 | 11:01
Scandal la Kanal D! Cătălin Botezatu, cuvinte grele: „Cine ești tu? Ești vreo vedetă și nu am știut?!”

Scandal la Kanal D! Cătălin Botezatu nu s-a mai putut abține și a izbucnit. Plin de nervi, celebrul designer a pus punctul pe ”i” și a făcut-o praf pe una dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil!”

Emisiunea ”Bravo, ai stil!” oferă, aproape de fiecare dată, foarte multe momente tensionate. Jurații spun lucrurilor pe nume, fără menajamente, iar atunci când o concurentă depășește ”linia” apar… scântei. Așa s-a întâmplat în cazul Cristinei.

”Eu nu am să trec peste asta, pentru că ți-am spus încă din gală și voi continua. Iar dacă acum plângi și faci această scenetă, o faci gratuit în ceea ce mă privește. Încetai cu postările. Aseară, s-a postat o poză cu tine la prietenii mei de la …, mai ai … și încă câțiva prieteni din anturajul meu și i-ai terminat pe toți! De obicei mai am timp să ies seara cu ei, eu nu te-am văzut în gașca mea decât de câteva ori, într-un club, ici-colo. Acum, i-ai rupt pe toți în două. Te văd la mese cu ei, te văd în locuri în care nu te-aș fi văzut niciodată, deci eu acum îți spun ca în gală să nu mai accesezi prietenii. Ce căutai acolo, etichetată în acel loc?”, a spus juratul Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu nu a menajat-o pe Cristina

Cristina: ”Mi-au spus să vin să fac poză”

După replica Cristinei, Cătălin Botezatu a devenit chiar furios și a taxat-o instantaneu.

”Pentru ce? Cine ești tu? Ești vreo vedetă și nu am știut? Cine te crezi? Ai 3000 de followeri. Indiferent cine te-ar fi dus, îți face un deserviciu. Sunt ca o fantomă în spatele tău, vrei să manipulezi publicul. Ți-am spus să joci corect. Ai pus poză aseară. Te rog să ții cont de asta, astă seară ești foarte prost îmbrăcată”, a continuat juratul Cătălin Botezatu, conform wowbiz.ro.

Citește și...