Scandal la Kanal D! S-au certat în culise la „Bravo, ai stil”

Publicat: 16/01/2019 | 11:55

Sezonul cinci al show-ului de fashion „Bravo, ai stil” a început în forță, iar cele zece concurente duc o luptă acerbă pentru titlul deCea mai stilată femeie din România”. La mai bine de două săptămâni de la difuzarea primei ediții, a început și scandalul, chiar în culisele emisiunii.

Două dintre concurente, Corina și Valeria, nu s-au mai putut abține și au izbucnit.“Eu am venit înaintea ta în cabina de make-up. M-am trezit devreme, ca să ajung la machiaj; la 8 fără 4 minute eram aici, ea ajunsese la 8 şi 10 minute. Logica era fix aceasta: eu am ajuns înaintea ei, intru înaintea ei la machiaj”, explică Corina.

Așa cum au fost obișnuiți cei din fața micilor ecrane, în fiecare săptămână, un invitat special se va alătura celor trei jurați cu greutate, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, gata să valideze și să comenteze ținutele concurentelor. După Pepe și Christina Ich, în această săptămână, celor trei juraţi li se alătură Anda Adam.

Iulia Albu a părăsit Kanal D! Vedeta s-a mutat la PRO TV

Iulia Albu a spus adio postului de televiziune Kanal D, cu care a colaborat câțiva ani buni. Vedeta s-a mutat la PRO TV, de mai bine de o lună, apare la emisiunea “La Măruță“, unde le comentează pe vedetele care își fac apariția la evenimentele mondene.

Iulia Albu şi-a încetat colaborarea cu postul Kanal D din motive personale. Ea a refuzat să semneze un nou contract cu patronii turci. Iulia este la fel de dedicată ca şi până acum profesiei sale, doar că va face ce a făcut până acum la un alt post tv, iar rubrica de la Pro TV este ceea ce îşi dorea”, au declarat surse din Pro TV.

Citește și...