Scandal la Kanal D! Vladimir Drăghia a răbufnit la Exatlon: „Gata, nu mai pot!”

Publicat: 30/01/2019 | 10:45

La Exatlon România, în ediția difuzată marți seara, 29 ianuarie 2019, Vladimir Drăghia nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Antrenorul Faimoșilor a făcut o criză de nervi din cauza concurentei Andreei Arsine, care  nu îi asculta indicațiile, dar până la urmă a reușit să aducă punctul echipei sale.

Nu mai pot!”, a spus Vladimir Drăghia la un moment dat. „Bă, de ce ții așa?”, a întrebat-o Drăghia pe concurentă după ce aceasta a câștigat punctul. „Nu mai puteam strânge”, a spus Andreea la Kanal D.

Uită-te la mine, n-ai forță să ții așa. Să nu te mai văd că faci asta! Nu mai greși, ai avut mare noroc”, i-a transmis Vladimir Drăghia Andreei Arsine. Andreea a dus scorul la 4-2 pentru Faimoși în jocul pentru protecție. Lucrurile nu au mers bine nici pentru adversara Andreei, Războinica Ana Cazan.

Vladimir Drăghia a devenit poet

Volumul de poezii „Exerciții de dicție pentru inimi bâl-bâ-i-te” conține 71 de poezii de dragoste. „Și mie, și ție ni se mai bâlbâie inima din când în când. Mai ales atunci când iu-b-b-b-im, când gravitația mea este racordată la rețeaua ta de stări de spirit. Sau când chicotește în mine gândul la tine. Dar cum noi doi suntem singurii vorbitori de limba noastra, ceva-ceva tot trebuie făcut ca să ne înțelegem, nu-i asa? Câteva idei: se ia mașinaria de identificat forme în nori și se unge până la ultima roată zimțată. Apoi se deschide manualul de întrebuințare a iubitei și se înghemotoceste la piept eeexact cum scrie acolo.

Când a facut un mic „clic, semn de potriveala, se poate trece mai departe: adica la polen turnat în urechi sub forma de soapte. Din când în când, se scoate la iveala copilul din mine sau din tine și se gâdila până ne spune din nou adevărul. Pe silabe jucăușe, cu rime legănate și cârlionțate. Iar dacă b-b-b-lbâiala persistă, în loc de logopedie, se trateaza cu irizări de poezie. Administrate oricum, oricand, oriunde – numai la ore fixe”, scrie autorul despre volum.

Vladimir Drăghia se află acum în Republica Dominicană, unde este antrenor pentru Faimoși.

Citește și...