Scandal la Românii au talent! Toți concurenții străini au fost eliminați

Publicat: 18/05/2019 | 18:03

Scandal la Românii au talent! Toți concurenții străini au fost eliminați, iar acest lucru a stârnit un val de controverse.

Vineri seara a fost prima semifinală live, iar primii care au urcat pe scenă au fost Andrei Cheteleş, Rareş Bratu, Alexander Shtifanov, Magitot, Stevie Starr, Andreea Tucaliuc, Ema Stoian, Ana Maria Pantaze, Lucian Răducanu, Duo Sienna, Ana Senger şi Daniela Machidon. (CITEȘTE ȘI: FLORIN CĂLINESCU, CERUT ÎN CĂSĂTORIE LA ROMÂNII AU TALENT: ”NOI PUTEM FI MARTORI…”)

În urma votului publicului, cei care au fost aleși să meargă în marea finală sunt: Ana Maria Pantaze, Ema Stoian, Magitot, Rareş Bratu. Conform regulamentului, juriul a putut salva un concurent și cea trimisă în finală a fost Andreea Tucaliuc.

Pe rețelele de socializare însă au fost sute de comentarii critice la adresa show-ului pentru că absolut toți concurenții străini au fost eliminați.

PRO TV, lider de audiență

PRO TV a fost lider de audiență fără drept de apel, însă, ca și în sezoanele trecut, live-urile au obținut cifre mai mici decât faza audițiilor, anunță paginademedia.ro.

Practic, postul din Pache Protopopescu a obținut cu live-ul de aseară, prima semifinală, cele mai mici cifre din acest sezon, cu mențiunea că aceasta a fost și cea ma lungă ediție din sezon (a ținut până după miezul nopții). Puțin peste 2,4 milioane de persoane din întreaga țară au fost cu ochii pe show-ul de talente, susține aceeași sursă.

Pro TV s-a menținut la distanță de locurile următoare, ocupate de Kanal D (cu serialul Povestea noastră) și de Antena 1 (cu filmul Furios și iute: Tokyo Drift). Primii semifinaliști ai show-ului au fost: Ana Maria Pantaze, Ema Stoian, Magitot, Rareș Bratu și Andreea Tucaliuc. (VEZI ȘI: TELESPECTATORII PRO TV AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE. CE VEDETĂ S-A AFLAT ÎN PUBLIC ASEARĂ, LA „ROMÂNII AU TALENT”)

Audiențele obținute de prima semifinală ”Românii au talent”, la nivel național, au fost de 2,4 milioane de telespectatori. A avut cifre triple față de locul al doilea, ocupat de Kanal D, cu serialul turcesc, care a înregistrat o audiență de 792.000 de telespectori.

Citește și...