Scandal monstru dupa moartea lui Mihai Namol, zis “Eminescu al lautarilor”! Fiii lui se bat pe avere!

Publicat: 30/01/2013 | 23:23

La aproape doua luni de la decesul lui Mihai Namol, cunoscut ca “Eminescu al lautarilor”, un scandal monstru a izbucnit in familia acestuia, miza fiind banii.

Celebrul lautar Mihai Namol a incetat din viata la sfarsitul anului trecut , la varsta de 64 de ani, iar copiii acestuia s-au adunat pentru a-si plange tatal si pentru a-l conduce pe ultimul drum. La nici doua luni de la moartea lui “Eminescu al lautarilor”, doi dintre copii acestuia sunt in razboi deschis, fiecare dorind sa profite de mostenirea artistica a tatalui lor.

Marinica Namol este suspectat de fratele sau ca se afla in spatele atacului
Marinica Namol este suspectat de fratele sau ca se afla in spatele atacului

  S-a ajuns la amenintari si vorbe grele, iar lupta dintre Marinica si Vasile Namol este abia la inceput. Marinica spune ca totul a pornit de la un album si o carte de versuri pe care tatal sau nu a apucat sa le termine, si ca acesta l-a insarcinat pe el sa duca lucrurile la capat.

Mihai Namol a decedat la sfarsitul anului trecut
Mihai Namol a decedat la sfarsitul anului trecut

“Tatal meu, Dumnezeu sa-l ierte, lucra la un album nou, insa, din pacate, nu a apucat sa-l termine. A tras doar vocea. Are si o carte cu versuri, insa nici aceasta nu s-a tiparit. Mi-a cerut cu limba de moarte sa ma ocup eu, sa le termin, ceea ce a provocat nemultumirea fratelui meu”, a declarat Marinica Namol pentru CANCAN.ro.

Familia si cunoscutii lui Mihai Namol s-au strans la sfarsitul anului trecut la priveghiul acestuia
Familia si cunoscutii lui Mihai Namol s-au strans la sfarsitul anului trecut la priveghiul acestuia

Acesta sustine ca nu il intereseaza banii si ca trebuie sa plateasca 10.000 de euro numai pentru a termina albumul tatalui sau. “Vasile nu vrea sa inteleaga acest lucru, desi stie care a fost dorinta tatalui nostru. El urmareste de fapt banii, vrea sa faca profit de pe munca lui Mihai Namol. Fara sa imparta cu nimeni. Fratele meu a inceput razboiul, m-a amenintat, mi-a spus lucruri urate, insa nu ma intimideaza. Eu sunt muzicant, am o formatie, tocmai de asta mi-a cerut tata sa ma ocup de album. Nu inteleg de ce Vasile nu respecta dorinta lui Mihai Namol si vrea sa profite de munca lui”, a precizat acesta.

Vasile Namol, fratele lui Marinica
Vasile Namol, fratele lui Marinica

Muzicantul mai sustine ca fratele lui vrea cu orice pret sa puna mana pe mostenirea artistica a tatalui lor si sa-l dea pe el la o parte. „Nu merge asa, nu o sa permit sa se intample acest lucru. O sa ma lupt cu el”,a mai spus Marinica Namol.

Jale şi tristeţe la priveghiul lui Mihai Nămol! Rudele şi apropiaţii îl plâng pe celebrul lăutar!


Bogdan Galca

Vezi maine pe cancan.ro reactia incredibila a lui Vasile Namol, fratele lui Marinica, in legatura cu acest scandal. Afla ce este dispus sa faca acesta pentru a “pune” mana pe albumul tatalui sau, si cu ce-si ameninta fratele