Scandal monstru în emisiunea Andreei Mantea, ”Te vreau lângă mine!” Simina și Roxana, atacuri virulente: ”Nu mă suportă, e geloasă!”

Publicat: 14/09/2018 | 16:54

S-a produs primul ”cutremur” în emisiunea ”Te vreau lângă mine”, prezentată de Andreea Mantea! Simina și Roxana au izbucnit și s-au certat ca la ușa cortului. Totul ar fi plecat de la gelozie, spune Roxana. Ce răspuns i-a dat Simina?

Simina și Roxana au ajuns la cuțite, în ”Casa iubirii!” Totul ar fi plecat de la faptul că Alexandru, iubitul Siminei, a spălat vasele în locul Roxanei.

Dialogul dintre cele două este, de-a dreptul, spumos.

”Simina se ia de mine! Eu am gătit, nu trebuia să spăl și vasele! Avem atribuții. Ea se crede șefa șefelor”, a spus Roxana. Imediat i s-a dat replica: ”Păi, nu sunt?”

”Păi, nu trebuie să-și iei statutul atât de personal! Este subiectivă, nu mă suportă. E geloasă pe mine, știe că Alexandru m-a plăcut pe mine. Și este frustrate din cauza asta!”, a continuat Roxana.

”Ai gătit, trebuia să speli vasele. I-am zis cu frumosul”, a fost replica scurtă a Siminei.

Partenerul Roxanei a intervenit, în apărarea acesteia: ”Erau trei tone de vase acolo! Le spălam în două zile. Era normal să le spălăm toți. S-a oferit Alexandru să o facă!”

Simina a punctate imediat, adresându-i-se lui Alexandru: ”Tu te-ai oferit ca să nu le spele Roxana!”

Roxana a taxat instantaneu: ”Ce fel de persoană ești tu, Simina? Cum poate ea să spună că Alex a spălat vasele ca să mă scape pe mine? A recunoscut că Alex are o afoinitate pentru mine! A intrat în Casa iubirii cu el!”

Citește și...