Scandal monstru provocat de „lupii galbeni” la Pitești!

Autor: Cristian P
Publicat: 17/11/2019 | 10:16

Mai mulți suporteri ai formației Petrolul Ploiești care au făcut deplasarea la Pitești pentru meciul din Liga a 2-a dintre FC Argeș și Petrolul, meci care a fost amânat pentru astăzi din cauza ceței, au făcut un scandal monstru în central Piteștiului.

Doar intervenţia în forță a jandarmilor a făcut ca fanii ploieșteni să se potolească. Huliganii din galleria „lupilor galbeni” au aruncat cu sticle și tot ce au avut la îndemână în localnici dar și în clienții unor restaurant din zona în care se aflau. Speriați, victimile terorizate au alertat forțele de ordine și doar intervenția în forță a acestora i-a calmat. Inițial, fanii ploieșteni nu s-au simţit intimidaţi la apariția forțelor de ordine aruncând în jandarmi și polițiști cu sticle. În urma incidentelor, aproximativ 30 de fani ai Petrolului au fost reținuți și duși la secțiile de poliție unde au fost identificați și sancționați conform legii.

Partida dintre FC Argeș și Petrolul, programată aseară la ora 19:30 nu s-a putut disputa din cauza ceții dense fiind reprogramată pentru astăzi la ora 12:00.

În cadrul meciurilor care s-au disputat ieri, Rapid s-a impus cu 4-0 pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu în timp ce Gloria a subordonat la Buzău Dunărea Călărași, scor 3-1. Într-o altă partidă CSM Reșița, formație preluată de curând de Dorinel Munteanu, a cedat cu 2-1 duelul de pe teren propriu cu Ripensia Timișoara. La Tg. Jiu, Viitorul Pandurii a terminat nedecis, 1-1 cu Miercurea Ciuc în timp ce Poli Timișoara s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în fața formației Sportul Snagov.

Program etapa a XVIII-a Liga a 2-a

Gloria Buzău – Dunărea Călărași 3-1
CSM Reșița – Ripensia Timișoara 1-2
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Miercurea Ciuc 1-1
Rapid București – Pandurii Tg Jiu 4-0
Politehnica Timișoara – CS Sportul Snagov 2-0

Duminică, 17 noiembrie
ora  11:00 Concordia Chiajna – CS Mioveni
ora 12:00 FC Argeș Pitești – Petrolul Ploiești
ora 14:00 Metaloglobus București – UTA Arad
ora 16:30 Turris Oltul Turnu Măgurele – Universitatea Cluj

Citește și...