Scandal pe averea lui Stefan Iordache! Rudele cer anularea testamentului

Publicat: 13/01/2015 | 11:18
Scandal pe averea lui Stefan Iordache! Rudele cer anularea testamentului

La sapte ani de la moartea actorului Stefan Iordache, rudele din partea sotiei vor o parte din agoniseala maestrului si cer in instanta anularea testamentului.

Rudele din partea sotiei se lupta pentru agoniseala artistului si vor sa puna mana pe cateva tablouri de Grigorescu si Nicolae Tonita care se afla in casa actorului din comuna Gruia. Potrivit rtv.net, de-a lungul vietii Stefan Iordache a reusit sa stranga o mica avere: o casa in comuna Gruiu, cateva obiecte de valoare si drepturile de autor. Acest proces se plimba de la o instanta la alta din 2011 pentru ca rudele sotiei maestrului doresc anularea testamentului prin care Iordache a impartit avere apropiatilor.

Nu si-a indeplinit ultima dorinta

Sanda Ladosi sursa: arhiva personala
Sanda Ladosi sursa: arhiva personala

Fara sa ia in calcul ca boala il va rapune, artistul a ajuns in Ceruri fara sa-fi indeplinit ultima dorinta. Sanda Ladosi a povestit pentru CANCAN.ro despre ce era vorba.
„Regret din suflet ca Stefan Iordache a plecat dintre noi atat de repede. A fost un artist desavarsit si un om minunat. La cateva saptamani dupa moartea sa am aflat ca ultima lui dorinta a fost sa mai cante inca o data cu mine. Doar ca, din cauza bolii, nu a mai apucat. Compozitorul nostru, Dan Ignov, mi-a spus lucrul asta. Din nefericire si el a plecat dintre noi, in urma cu doi ani”, declara Sanda Ladosi. (B.V.)