Scandal sexual fara precedent! Dialog halucinant cu un procuror acuzat de tentativa de viol si hartuire sexuala!

Publicat: 25/10/2013 | 15:04
Scandal sexual fara precedent! Dialog halucinant cu un procuror acuzat de tentativa de viol si hartuire sexuala!

O tanara de 24 de ani din Oravita a depus o plangere impotriva procurorului George Bucurica, dupa ce, spune ea, a fost amenintata si obligata sa intretina relatii sexuale cu oficialul care se afla in stare de ebrietate.

Unul dintre cei mai bogati procurori din Romania, latifundiar printre altele, George Bucurica, magistrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita este protagonistul unui scandal sexual fara precedent! Mai exact, oficialul este acuzat de hartuire sexuala de catre o tanara de 24 de ani, Teofilia D., din acelasi oras.

Procuror George Bucurica sursa foto: enational.ro
Procuror George Bucurica sursa foto: enational.ro

Fata a depus chiar o plangere la Parchet pe numele lui.

“In data de 16.10.2013 in jurul orelor 22:00, ma aflam in autoturismul personal stationata in fata Parcului Dragalina, din zona Primariei Oravita, iar paralel cu mine a oprit numitul pr. Bucurica Radu care m-a abordat zicand ca el este procurorul orasului si ca trebuie sa il urmez, afirmand ca sunt retinuta. M-am conformat acestei cereri, urmandu-l; acesta a mers in fata Liceului Teoretic „General Dragalina” obligandu-ma sa cobor din autoturism. Cand numitul pr. Bucurica Radu s-a apropiat de mine am constat, datorita mersului si al limbajului, ca acesta se afla intr-o stare avansata de ebrietate, mirosind puternic a alcool. Am considerat de cuviinta ca era necesar sa il inregistrez cu telefonul mobil, lucru pe care nu am intarziat sa-l fac. Procurorul uzand de calitatea lui oficiala mi-a propus sa intretin relatii sexuale cu el, desi nu ne cunosteam si am fost retinuta doar de 5 minute; acesta avea un comportament de „golan” actionand in modul de operare al unei persoanei labile psihic si obsedate sexual, afirmand de nenumarate ori ca vrea sa „ma futa”, in aceeasi ordine de idei imbinand amenintarea cu avansuri sexuale – citez „imi plac ochii tai albastri”, se arata in declaratia victimei.

George Bucurica

sursa foto: enational.ro

Fata mai povesteste ca, dupa minute in sir de amenintari, procurorul, fara sa mai tina cont ca este intr-un loc public, s-a departat cativa metri de ea si a urinat, dupa care s-a intors cu slitul desfacut.

Tanara sustine ca in preajma se mai afla un martor, pe nume Petrica N., care s-a oripilat cand l-a vazut pe procuror si a plecat de la locul incidentului. Toata scena, spune ea, s-ar fi petrecut dupa ce George Bucurica ar fi consumat sase sticle de vin la o cabana din Oravita.

“(…) l-a injurat si a incercat sa-l bata pe patronul localului numitul M. I., dar persoanele care se aflau in local si angajatii (ospatarii) restaurantului au reusit sa aplaneze conflictul. Dupa care, mort de beat pr. Bucurica Radu se urca la volanul masinii propietate personala, cand incearca sa faca manevra de intoarcere loveste usor o masina in parcare si pleaca in oras. Acest fapt mi-a fost relatat de numitul N. P. ce consuma o pizza in restaurant fiind martor ocular la incident, spunandu-mi si ca in acel restaurant exista camere de supraveghere”, explica femeia.

(M.A.)

 

Citește și...