Acasă » Vedete » Scandal sexual în showbizul din Marea Britanie! Mai multe vedete, ofertate de bărbați celebri și șeici să facă amor pe bani. Ce a pățit o artistă care a acceptat propunerea pentru aproape 12.000 €

Scandal sexual în showbizul din Marea Britanie! Mai multe vedete, ofertate de bărbați celebri și șeici să facă amor pe bani. Ce a pățit o artistă care a acceptat propunerea pentru aproape 12.000 €

De: Alice Zotta 20/01/2020 | 17:52

Acuzații dure lansate de vedete din Marea Britanie au dat naștere unui scandal sexual în showbizul de peste hotare! Câteva influencerițe au dezvăluit că au fost ofertate de bărbați celebri și șeici să facă amor pe bani. În timp ce Tyne-Lexy Clarson și Rosie Anna Williams au mărturisit că nu au acceptat să întrețină relații sexuale contra cost, o tânără artistă a spus că s-a culcat cu un cântăreț cunoscut, care i-a dat aproape 12.000 €. Ea a povestit ce a urmat după ce au mers în camera de hotel, unde au făcut sex.

Mai multe influencerițe, ofertate de bărbați celebri și șeici să facă amor pe bani

Potrivit unora dintre aceste vedete, platforma de socializare online Instagram a devenit “un catalog prin care bărbaţii îşi selectează următoarele cuceriri”, relatează BBC News, citând emisiunea de ştiri “Victoria Derbyshire”.

“Este o formă de prostituţie de lux. Este înfricoşător când te gândeşti că, dacă mi-au scris mie, probabil că au abordat şi alte mii de fete frumoase pe Instagram”, a spus Tyne-Lexy Clarson, o cunoscută influenceriță de pe Instagram.

Tyne-Lexy Clarson susţine că avea doar 19 ani când i s-a propus pentru prima dată suma de 20.000 de lire sterline (23.000 de euro) pentru “a fi scoasă la o cină”. După ce a apărut în “Insula Iubirii”, un reality-show britanic, o agenţie i-a trimis un e-mail prin care i s-au oferit 50.000 de lire sterline (58.000 de euro) pentru a petrece cinci nopţi în Dubai. Documentul conţinea şi un acord de confidenţialitate prin care se angaja să nu facă publice detalii despre ce ar fi fost obligată să facă în Dubai.

Clarson a mărturisit că nu a acceptat oferta, dar se teme că influencerii care au probleme şi nu primesc produse de lux pe gratis se simt presați să păstreze aparenţele şi devin vulnerabili la aceste tipuri de tranzacţii. “Sunt foarte mulţi bani, bani care îţi pot schimba viaţa”, a mai completat aceasta.

Rosie Williams, care a apărut şi ea în sezonul 3 din “Insula Iubirii”, a povestit că i s-au oferit 100.000 de lire sterline (117.000 euro) pe an, plus haine şi genţi, dacă devine partenera unui bărbat din Dubai. Tânăra a prezentat jurnaliştilor mesajul pe care l-a primit din partea bărbatului, spunând că nu ar fi niciodată tentată de o astfel de propunere indiferent de suma de bani oferită.

O tânără influenceriță a acceptat să facă amor cu un bogătaș pentru 5.000 de lire

Mesajele primite de tinere pe Instagram sunt fie scrise direct de bărbaţi bogaţi care le solicită sex contra unor sume considerabile de bani, fie de agenţii care acţionează în numele unor clienţi. După ce a participat într-o emisiune de talente, “Isabel” susţine că a primit un mesaj de la un star de reality-show, cu zece ani mai mare ca ea, care i-a propus 10.000 de lire sterline (aproape 12.000 €) pentru sex, ca parte dintr-un pachet de vacanţă.

“La început îmi trimitea genţi de lux pe gratis. Avea un fetiş pentru că era dominator din punct de vedere financiar, aşă că simţea o plăcere sexuală să cheltuie bani pe genţi pentru mine. Mă chinuiam să-mi păstrez fanii activi pe pagină. Aşa că am acceptat oferta.

Chiar era drăguţ când m-am întâlnit cu el. La cină, m-a întrebat de bani, i-am spus că am datorii de 5.000 de lire. Mi-a spus: «Fă sex cu mine şi îţi dau dublu»”, a povestit tânăra, conform sursei citată mai sus.

“Isabel”  a mai dezvăluit că a mers în camera lui de hotel şi au întreţinut relaţii sexuale, însă, ulterior ea s-a simţit supărată şi violată.

Influencers 'being offered thousands for sex'

Social media influencers are 'being offered thousands of pounds for sex' and propositioned daily by strangers, we've been told.Tyne-Lexy Clarson, who starred in Love Island, says she was offered £50,000 for five nights in Dubai.bbc.in/36b4RUY

Publicată de Victoria Derbyshire pe Luni, 20 ianuarie 2020

Dar tânăra vedetă insistă că nu este o formă de prostituţie: “Este o relaţie cu un scop, care progresează în timp. La prostituţie mă gândesc că este atunci când cazi de acord cu un străin pentru o sumă de bani”.

Reprezentantele de la Object, campanie ca femeile să nu fie transformate în obiecte sexuale

Un grup de feministe, Object, care luptă pentru ca femeile să nu fie transformate în obiecte sexuale, a declarat că înţelege de ce tinerele acceptă aceste oferte tentante.

“Femeile implicate în astfel de lucruri nu vor să audă de cuvântul prostituţie, dar realitatea este că îşi vând trupurile pentru bani”, a explicat Heather Brunskell-Evans.

Rob Cooper, agent de vedete, susţine că nu doar femeile sunt abordate pe Instagram de străini pentru a li se oferi bani în schimbul serviciilor sexuale.

“Solicitarea de relații sexuale nu este tolerată pe Instagram, iar cei care încalcă repetat aceste reguli vor fi interzişi. Vrem ca Instagram să fie un spaţiu sigur pentru ca oamenii să se exprime. Investim mult în tehnologie pentru a preveni hărţuirea online pe platformă”, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook, compania care deține platforma.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi, aș petrece timp cu părinții mei”
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...