Scandal uriaș cu un fotbalist celebru de la naționala Angliei! Amanta a promis că spune totul

Publicat: 02/04/2018 | 08:06

Helen Wood, una dintre fostele amante ale lui Wayne Rooney, plănuiește să-și scrie memoriile și astfel să dezvăluie toate picanteriile din relația cu fostul mare fotbalist al lui Manchester United. În vârstă de 31 de ani, Helen Wood a avut o relație cu actualul fotbalist al lui Everton în 2011. Acum, femeia promite că va publica o carte „explozivă” în următoarele săptămâni și că ”detaliile picante nu vor fi ocolite”.

Recent, Helen Wood și Laura Simpson, amanta de anul trecut a lui Wayne Rooney, și-au declarat război la TV. Totul a pornit după ce în presa engleză a apărut un articol care avea ca subiect o presupusă aventură între Laura și Jeremy McConnell, unul dintre starurile emisiunii Big Brother. Helen a publicat pe Twitter articolul și a dat de înțeles că Laura se află într-o goană pentru celebritate, motiv pentru care încearcă să se apropie de diverse vedete și să facă apoi publice tot felul de detalii picante. De aici până la jigniri în toată regula nu a mai fost decât un pas, scrie Digisport.ro.

Scandalurile se țin scai de fotbalist din septembrie anul trecut, atunci când Wayne Rooney a fost reținut de poliție. Pe data de 1 septembrie 2017, Rooney a fost arestat pentru scurt timp în localitatea Wilmslow. Atacantul se afla la volan cu o alcoolemie peste limita legală. În afara faptului că era băut, atacantul se afla şi în prezenţa unei femei, Laura Simpson, informaţia ajungând evident la soţia fotbalistului, Coleen. Jucătorul plecat în iulie anul trecut de la Manchester United a fost eliberat pe cauţiune, a pledat „vinovat” și s-a ales cu permisul suspendat timp de doi ani. Acestuia i s-au impus 100 de ore de muncă în interesul comunităţii.

Citește și...