Scandal uriaș după ce o femeie și-a prins bărbatul cu amanta în maşină. Cum a aflat vestea

Publicat: 15/05/2019 | 12:56
Scandal uriaș după ce o femeie și-a prins bărbatul cu amanta în maşină. Cum a aflat vestea

Scandal monstru, seara trecută, într-o intersecţie din Cluj-Napoca, după ce, în urma unui accident rutier, o femeie şi-a prins soţul cu o presupusă amantă în maşină. Speriată la aflarea veștii, femeia s-a dus la locul unde s-a produs tragedia, însă a avut parte de șocul vieții.

În momentul în care soția a aflat că bărbatul ei nu era singur în mașină, presupusa amantă se afla în ambulanță. Din acest motiv furia pe care o avea și-a vărsat-o pe mama fetei, care se afla și ea la fața locului. Se pare că, protagoniștii poveștii se cunosc, ba chiar sunt rude, însă nimic din toate astea nu a mai contat. De la palme și pumni nu a mai fost decât un singur pas.

Timp de câteva minute, au curs acuzații din toate părțile, iar până la urmă presată de toate aceste discuții soția a sărit la bătaie. Polițiștii care se aflau la fața locului au reușit într-un final să calmeze spiritele, dar au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar soţia a fost amendată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și...