Scandal uriaș în avion! Un român a lovit o stewardesă: aeronava a aterizat de urgență la Viena VIDEO

Publicat: 27/09/2019 | 13:42
Scandal uriaș în avion! Un român a lovit o stewardesă: aeronava a aterizat de urgență la Viena VIDEO

Scandal într-un avion Blue Air care rula pe cursa București – Stuttgart! Un pasager român a agresat o stewardesă, astfel că aeronava a aterizat de urgență la Viena.

Compania a confirmat incidentul într-un comunicat de presă. Imediat ce aeronava a aterizat în capitala Austriei, un echipaj al poliției a urcat la bord și l-a reținut pe cetățeanul român. Acesta se află acum în custodia poliției din Austria.

Un avion al companiei Blue Air care zbura în directia Stuttgart(Germania) a aterizat de urgență azi la Viena(Austria) deoarece un barbat(Roman) a bătut o stuardeza 😭😭😭

Publicată de Baraon pe Vineri, 27 septembrie 2019

Reacția Blue Air a venit imediat. „Zborul Blue Air 0B129 care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21 cu destinația Stuttgart a fost direcționat pe Aeroportul Internațional Viena ca urmare a unui pasager agresiv. Pentru siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena. Pasagerul a fost reținut, iar în acest moment se află în custodia autorităților austriece. De asemenea, conform procedurilor standard, o ambulanță a fost trimisă la aeronavă.

Compania Blue Air își cere scuze față de pasageri pentru întârziere. Ca urmare a acestei situații, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8:25 a avut o întârziere de aproximativ o oră față de orarul de zbor inițial. Afectat de această situație este și segmentul de zbor Stuttgart – Sibiu, care va fi, de asemenea, operat cu întârziere”, se arată în comunicatul companiei.

Citește și...