Scandal uriaș la Bârlad! S-a îmbătat criță, a spart geamurile barului, a furat niște beri, apoi și-a dat pantalonii jos și…

Publicat: 16/08/2019 | 09:17
Scandal uriaș la Bârlad! S-a îmbătat criță, a spart geamurile barului, a furat niște beri, apoi și-a dat pantalonii jos și…

Mare scandal la un bar din Bârlad, județul Vaslui. Un tânăr a consumat băuturi alcoolice în exces, iar când a mai cerut un rând, a fost refuzat de barman și dat afară. Atunci a început circul.

Bogdan Ionașcu, 20 de ani, a făcut un scandal monstruos într-un bar din Bârlad și a ajuns în arest, iar pe numele lui sunt trecute mai multe capete de acuzare. Totul din cauza băuturii peste măsură, potrivit vremeanoua.ro.

Tânărul s-a îmbătat criță și a mai cerut de băut. Nu a fost servit, ba a fost scos din bar, așa că a trecut la acțiune.  A început sã-i înjure pe cei din incintã, și-a dat pantalonii jos si și-a arătat tot! A pus mâna apoi pe pietre, a spart geamurile barului si a furat mai multe sticle de bere. La scurt timp a apărut Poliția, care l-a ridicat. Tânărul a ajuns în fața judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus arestarea preventivã.

El este acuzat acum de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice.