Scandal uriaș în București! Un bărbat a pierdut la păcănele și, de supărare, a bătut o femeie de pe stradă VIDEO

Publicat: 09/07/2019 | 10:22
Scandal uriaș în București! Un bărbat a pierdut la păcănele și, de supărare, a bătut o femeie de pe stradă VIDEO

Un bărbat și-a încercat norocul la păcănele, doar că nu a avut sorți de izbândă și a părăsit cazinoul cu buzunarele goale. De nervi, s-a luat de oamenii de pe stradă și a lovit chiar o femeie.

Bucureșteanul de 40 de ani s-a dezlănțuit pe o stradă, ieri după-amiază, în zona Piața Unirii. Bărbatul, care devenise deosebit de agresiv, a fost imobilizat și reținut de către agenții Poliției Locale. A fost dus la sediu pentru cercetări.

Nervos ca a pierdut la jocurile de noroc un bărbat de 40 de ani a snopit în bătaie un trecător și a agresat mai multe persoane. Bărbatul, deosebit de agresiv, a fost interceptat de polițiștii locali în centrul Capitalei și a fost imobilizat. Scandalul s-a iscat astăzi, în jurul prânzului, la o sala de jocuri de pe Bulevardul Corneliu Coposu. Motivul: F.G – un bărbat de 40 de ani – pierduse la „păcănele”. Nervos, acesta s-a răzbunat: a distrus, conform martorilor, aparatul electronic, apoi a ieșit în stradă, acolo unde a început să-i agreseze pe trecători. În piața Unirii o femeie de 51 de ani i-a căzut victimă. F.G a lovit-o până când aceasta s-a prăbușit pe trotuar. Câțiva trecători au strigat dupa ajutor, dar au fost amenințați sau chiar agresati de către scandalagiu.La ora 13.16 – la câteva minute după incident – F.G a fost interceptat, pe baza descrierii martorilor oculari, de către o patrulă din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Bărbatul a refuzat, însă, legitimarea, nu s-a oprit la somație și i-a amenințat pe polițiști. Mai mult, fiindca F.G devenise deosebit de recalcitrant, s-a recurs la folosirea substanțelor iritant lacrimogene. După încătușare, scandalagiul a fost condus la sediul Poliției Locale București în vederea identificării și, apoi, a fost condus la sediul Secției 10 Poliție pentru continuarea cercetărilor. Femeia lovită a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Publicată de Politia Locala Bucuresti – www.plmb.ro pe Luni, 8 iulie 2019

Scandalul a început la o sală de jocuri de pe Bulevardul Corneliu Coposu, când – potrivit martorilor – a distrus mai întâi aparatul electronic la care a jucat și a pierdut, apoi a ieșit în stradă, unde a început să-i agreseze pe trecători. Prima victima a fost o femeie de 51 de ani, pe care a lovit-o până când aceasta s-a prăbușit pe trotuar. Câțiva trecători au strigat dupa ajutor, dar au fost amenințați sau chiar agresati de către scandalagiu, scrie libertatea.ro.

La ora 13.16 – la câteva minute după incident – F.G a fost interceptat, pe baza descrierii martorilor, de către o patrulă din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Bărbatul a refuzat, însă, legitimarea, nu s-a oprit la somație și i-a amenințat pe polițiști. Mai mult, fiindca F.G devenise deosebit de recalcitrant, s-a recurs la folosirea substanțelor iritant lacrimogene. După încătușare, scandalagiul a fost condus la sediul Poliției Locale București în vederea identificării și, apoi, a fost condus la sediul Secției 10 Poliție pentru continuarea cercetărilor. Femeia lovită a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și...