Scandal uriaș în showbiz! Andreea Tonciu a făcut praf o vedetă de la ”Bravo, ai stil”, în direct la tv

Publicat: 01/09/2020 | 09:21
Scandal uriaș în showbiz! Andreea Tonciu a făcut praf o vedetă de la ”Bravo, ai stil”, în direct la tv

Un nou scandal în showbiz a izbucnit zilele acestea, iar Andreea Tonciu a avut rolul principal. Ea a dat de pământ cu o vedetă de la ”Bravo, ai stil”, chiar în direct, la tv.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA TONCIU, ȚINTA GLUMELOR ACIDE DIN CAUZA POZELOR MODIFICATE ÎN EXCES ÎN PHOTOSHOP! CUM A REACȚIONAT FINA ANAMARIEI PRODAN

Victimă i-a căzut, de data aceasta, Alexandra Ungureanu, colega de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Andreea nu s-a sfiit să-i spună direct în față ce crede despre ea. “De acum să mai umbli și tu la texte, vino cu replici noi”, a taxat-o Alexandra Ungureanu pe Andreea Tonciu. Replica a venit instantaneu. “Tu nu trebuie să mă corectezi pe mine și trebuie să mă lași să zic ce vreau eu, înțelegi domnișoara Ungureanu? Domnișoară, cu toate că sunteți mai mare ca mine. Dumneavoastră sunteți încă domnișoară, nu sunteți măritată ca să vă zic doamnă”, a luat-o peste picioar Andreea.

“Stai liniștiă, că nu mă grăbesc la măritat. Aștept…”, a fost replica artistei Alexandrei. Iar duelul a continuat. “Mai așteaptă mult și bine că o să te ia….știi cine…”, a spus Tonciu.

Andreea Tonciu, scandal și cu Maria Ilioiu

Andreea Tonciu are experință în privința scandalurilor de la ”Bravo, ai stil”. Nu cu mult timp în urmă, Andreea s-a păruit cu o altă concurentă, Maria Ilioiu, fostă ispită de la “Insula Iubirii”.

“A fost o bătaie ca în filme între mine și Andreea Tonciu. Da, mă bucur că am ciufulit-o cum trebuie. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se aștepta nimeni. Uite că am rupt-o, pentru că și-a permis să vină să mă atace mișelește pe la spate. A venit și mi-a băgat mâna-n păr și a început să mă tragă. În acel moment n-am făcut decât să o iau și să o jumulesc ca pe o găină adevărată. Uite așa i-am făcut: Tonciuuu! Uite așa o jumuleam ca pe o găină și-i dădeam ‘poc, poc!’. Nu favorizez bătaia, dar în momentul în care o amețită de-asta, o vai mama ei, vine și își pune mâna în păr, o rupi pe genunchi, așa trebuie să procedezi. Așa a stat treaba, oameni buni. Cum e posibil ca acest ‘cap de bețișor’ să-și permită să-și pună mâinile în părul meu? Tonciu și-a permis să mă facă pe mine prostituată. Am chemat și poliția imediat după bătaie,” povestea la acea data Maria Ilioiu.