Scandalos! Antena 1 a difuzat momentul în care un concurent bolnav psihic de la Chefi la Cuțite mărturisește: „Jupuiam pisicile și le dădeam foc”

Publicat: 31/10/2019 | 07:34
Scandalos! Antena 1 a difuzat momentul în care un concurent bolnav psihic de la Chefi la Cuțite mărturisește: „Jupuiam pisicile și le dădeam foc”

Moment șocant la Antena 1, în timpul emisiunii ”Chefi la cuțite” din 28 octombrie, totul pornind de la o declarație făcută de unul dintre concurenți. Spre stupoarea telespectatorilor, Vasile Cvasnei a mărturisit că… jupuia pisici și apoi le dădea foc. Concurentul a găsit și o ”explicație” halucinantă.

Bineînțeles, toți cei care au văzut momentul respectiv s-au întrebat cum de producătorii de la Antena 1 au difuzat pe post o asemenea declarație, mulți fiind de părere că ar trebui să intervină, de urgență, Consiliul Național al Audiovizualului. Imaginile controversate au fost șterse, ulterior, de pe canalul de YouTube al emisiunii ”Chefi la cuțite”. De altfel, chef Sorin Bontea l-a etichetat pe Vasile Cvasnei drept ”psihopat” după ce a ascultat ”pledoaria” acestuia.

Vasile Cvasnei – concurent din Republica Moldova – a povestit că a crescut câini de vănătoare pentru a-l ajuta în timpul partidelor: „Dacă prindeau o pisică, le dădeam voie să se joace cu ea. Fiind foarte enervat pe ele, pentru că erau foarte multe şi intrau în gospodăria noastră şi stricau tot ce era pe acolo, le trăgeam o mamă de bătaie, după asta le scoteam în afara ogrăzii şi le jupuiam şi mă uitam ce au mâncat, ce nu au mâncat, şi le dădeam foc apoi. Făceam asta ca să nu polueze aerul, pentru că pisica face un miros neplăcut. În timp ce le ardeam, era un singur miros neplăcut, de carne coaptă“.

Reacțiile internauților au fost dure: ”Difuzați psihopați”

În mediul online au apărut reacții dure după ce au fost difuzate imaginile în care Vasile Cvasnei declară, senin, că jupuia pisicile și pe urmă le dădea foc.

„Omul are probleme grave şi voi îl promovaţi. A început cu animalele, trece la căsăpit oameni. Trebuie expertizat şi monitorizat“, „Acest individ are nevoie de un psihiatru, fără glumă, trebuie ţinut sub observaţie. De speriat“, „Difuzaţi psihopaţi pentru a le da şi altora idei? Sau pregătiţi terenul pentru momentul în care apar victime umane ale personajului ăsta? E ultra cunoscut faptul că toţi criminalii în serie au torturat animale în copilărie şi adolescenţă. Alo, poliţia animalelor, existaţi?!“, sunt câteva dintre comentarii postate de internauți.

cvasnei vasile, un handicapat moral, la emisiunea "Chef la Cuțite"

cvasnei vasile, un handicapat moral, la emisiunea "Chef la Cuțite"sursă video Antena1

Publicată de luchianiuc.com pe Miercuri, 30 octombrie 2019

Citește și...