Scandalos! Ce pensie mică are Maria Ciobanu. Câți lei primește în fiecare lună de la statul român

Publicat: 10/11/2019 | 12:09

Maria Ciobanu, ”Ciocârlia” cântecului popular românesc, i-a încântat pe români, de-a lungul timpului, cu vocea sa de aur și cu melodiile care au susținut atmosfera la fiecare petrecere sau concert. Artista s-a stabilit, de mai mulți ani, în America, la fata ei – obținând și cetățenia americană – și declară că primește o pensie foarte mică de la statul român.

Maria Ciobanu are și venituri suplimentare – ajungând să câștige în jur de 1000 de dolari pe lună -, reușind să se descurce, așa cum se spune, însă este dezamăgită fiindcă, după o carieră impresionantă, primește atât de puțini bani. Celebra cântăreață de muzică populară primește o pensie de 1.200 de lei.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, a mărturisit Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu

Ionuț Dolănescu, reacție dură: ”E perfect sănătoasă”

Ionuț Dolănescu a negat informațiile apărute săptămâna trecută care anunțau că Maria Ciobanu este grav Bolnavă. Cântărețul a subliniat că problemele de sănătate cu care se confruntă mama lui sunt strict legate de cele specifice vârstei.

“Am vorbit cu dânsa la telefon aseară (n.r.: 5 ianuarie). Se află la Los Angeles şi e perfect sănătoasă. Nu ştiu de unde apar asemenea zvonuri. Acum câteva săptămâni a mai apărut un zvon straniu: că am murit într-un accident de circulaţie. Dar ştiţi cum se spune: «Nu mor caii când vor câinii». Eu sunt acum în plin turneu în SUA. Acum sunt la Seattle, mama e la Los Angeles, unde vom ajunge şi noi peste câteva zile. Mama nu are probleme serioase de sănătate, doar unele specific vârstei, de 81 de ani. Peste câteva zile o să o văd, pentru că ajung la Los Angeles cu turneul. Vom face o petrecere mare la sora mea, la Los Angeles”, a declarat Ionuţ Dolănescu, relatează wowbiz.ro.
Citește și...