Scandalul dintre Brigitte și Claudia Pavel continuă. Cântăreața nu vrea să își ceară scuze pentru ce a spus

Publicat: 17/05/2019 | 22:21

Claudia Pavel și Brigitte au fost protagonistele unui adevărat scandal, după ce artista a acuzat-o pe fost soție a lui Năstase că a otrăvit-o. În ciuda acestui lucru, bruneta a trecut peste răutățile cântăreței, ba chiar a invitat-o la nunta ei cu Pastramă.

În cadrul emisiunii „Ferma vedetelor”, din cauza tensiunilor acumulate, mai mulți concurenți au avut mici divergențe. Însă scandalul Claudiei cu Brigitte, a luat o adevărată amploare, de aceea se pare că artista ar fi fost scoasă din concurs.

După ce s-au liniștit lucrurile se pare că Brigitte ar fi îngropat securea războiului, însă Claudia, nici nu vrea să audă de o împăcare.

„Am fost invitată la nuntă. Nu știu dacă voi fi disponibilă, dar am fost invitată. Nici data nu se știe. Am auzit că si-a cerut scuze la alte emisiuni și îi accecpt scuzele. Îmi pare rău că am folosit limbajul acela dur în față ei. Până la urmă e un reality show și toată lumea se ceartă. Un lucru vreau să spun – este că nu-mi cer scuze pentru ce i-am spus lui Brigitte, am fost ca o oală sub presiune care stă să explodeze” , a spus Claudia La Măruță.

 

Citește și...