Scandalul dintre Șerban Huidu și Răzvan Ciobanu: „Propria mamă i-a zis să nu mai slăbească pentru că i-a rămas capul mare”

Publicat: 04/05/2019 | 10:19

În urmă cu câțiva ani, Șerban Huidu și Răzvan Ciobanu au fost implicați într-un scandal. Cei doi și-au aruncat atunci vorbe grele unul altuia. 

Răzvan Ciobanu și Șerban Huidu au fost implicați într-un scandal în 2015, atunci când Cârcotașul a apărut pentru prima dată, după accidentul din 2011, într-o scenetă la emisiunea de la Prima. Răzvan Ciobanu l-a criticat dur atunci pe Șerban Huidu. (CITEȘTE ȘI: UN EXPERT ÎN DOMENIUL POLIȚIEI JUDICIARE ARUNCĂ “BOMBA”: DE CE A FOST GĂSIT TRUPUL LUI RĂZVAN CIOBANU CU MÂINILE ÎN SUS)

”Și iar mă mănâncă limba, pardon mâna… să înțeleg că ”respectu” lu’ Șerban Huidu pentru familia celor omorâți s-a sfârșit?! Că așa știu că a spus: nu mai apare pe sticlă din respect… băi, da în țara asta toți sunt policieni?! Una spun și alta fac?”, a scris Răzvan Ciobanu pe contul lui de socializare acum 4 ani.

Iar replica lui Șerban Huidu n-a întârziat să apară.

”Răzvan Ciobanu s-ar fi atacat că eu mi-am încălcat promisiunea! Tare croitorașul căruia propria mamă i-a zis să nu mai slăbească pentru că ”i-a rămas capul mare”, am încheiat citatul! Aș vrea să lămuresc ce am spus ca să fie clar: pe blog, după accident, am scris între altele așa: ”nu voi mai apărea în prim plan la Cronică și asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am susținut niciodată că sunt fără pată, dar reacția unor colegi de breaslă l-a lăsat fără grai.

Vă rog să înțelegeți că Șerban Huidu nu se agață de statutul de persoană publică și că niciodată nu a făcut acest lucru… Nu voi mai apărea la Cronică în prim plan domnu’ Ciobanu, de media nu m-am dezis niciodată! Este meseria mea și o fac așa cum pot. E ca și cum domnul Ciobanu nu ar mai fi croitoraș pentru că a făcut din culpă ”deci fără intenție” ceva! În rest îi mulțumim ”slăbănogului care a rămas cu capul mare”, am încheiat citatul din mama sa, care e mare fan al Cronicii și să sperăm că mărimea encefalului nu îi afectează gândirea”spunea Huidu în 2015.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (VEZI ȘI: CU CE PREȚ SE VÂND PE OLX ROCHIILE FĂCUTE DE RĂZVAN CIOBANU, DUPĂ TRAGEDIE)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Citește și...