Scandalul momentului la Bârlad: Celebrul „Rambo” a ajuns la pușcărie! Dar ce a pățit înainte întrece imaginația

Publicat: 11/05/2020 | 10:41
Scandalul momentului la Bârlad: Celebrul „Rambo” a ajuns la pușcărie! Dar ce a pățit înainte întrece imaginația

Marian Răzvan Răducanu, poreclit ”Rambo în mizerie”, a ajuns după gratii. Polițiștii au pus în aplicare mandatul de arestare, iar bărbaul de 22 de ani care a amenințat cu pistolul un adolescent a început executarea pedepsei de închisoare la care magistrații îl condamnaseră. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE MINISTRUL TRANSPORTURILOR, LUCIAN BODE: CUM NE VOM DEPLASA DUPĂ 15 MAI!)

”Rambo” a încercat să tâlhărească doi tineri de 18, respectiv 22 de ani pe peronul stației CFR din Bârlad, pe data de 19 august anul trecut. Nu s-a așteptat nicidecum să pățească așa ceva! Una dintre victimele lui l-a altoit bine, așa că a fugit de a rupt pământul, scrie vremeanoua.ro.

NU RATA: CÂND VA ÎNCEPE TESTAREA ÎN MASĂ A POPULAȚIEI. CE SPUNE PROFESORUL ALEXANDRU RAFILA

Nu a scăpat de dosar penal și, apoi, de condamnare. Penitenciarul Vaslui este noul ”cămin” al agresorului, pentru 3 ani și aproape 5 luni.

Cum s-a petrecut tâlhăria

Marian Răzvan Răducanu a încercat să ”cultive” niște bunuri prin metode neortodoxe. Se întâmpla pe 19 august, anul trecut. Atunci, în jurul orelor 22:00, doi tineri vorbeau pe peronul Stației CFR Bârlad, în stația de autobuz, când s-au pomenit lângă ei cu „Rambo”. Acesta a scos pistolul și le-a cerut telefoanele. Doar că victimele nu s-au pierdut cu firea. Cel de 20 de ani l-a derutat pe individ luând-o la fugă, în timp ce tânărul de 18 ani i-a tras câțiva pumni zdraveni, i-a smuls pistolul din mână si l-a aruncat! ”Rambo” a fugit cum a prins momentul.