Acasă » Știri » Scandaluri, batai, accidente mortale: ele sunt beizadelele care au speriat Romania!

Scandaluri, batai, accidente mortale: ele sunt beizadelele care au speriat Romania!

De: Cancan 25/03/2013 | 00:00
Scandaluri, batai, accidente mortale: ele sunt beizadelele care au speriat Romania!
Iustin Covei

S-au remarcat prin batai, accidente mortale si alte asemenea lucruri, si au facut cunostinta pentru o vreme cu arestul. CANCAN.ro face o trecere in revista a beizadelelor care au speriat Romania de-a lungul anilor .
 

Iustin Covei
Iustin Covei

Iustin Covei a terorizat Craiova timp de mai multi ani, faptele sale de vitejie fiind larg mediatizate in decursul timpului. Baiatul unui judecator craiovean, tanarul a inceput cu scandaluri si batai, ajungand sa fie saltat de procurorii de la Crima Organizata si apoi arestat pentru clonare de carduri. Este acuzat ca impreuna cu alte persoane ar fi furat bani de pe cardurile unor cetateni straini. Pasionat de cursele de masini, Covei a condus fara permis de nenumarate ori. A fost prins la volanul unor autoturisme neinmatriculate. A fost acuzat de ultraj asupra unor politisti. A agresat un taximetrist, a provocat un accident rutier soldat cu trei victime, intre care si o femeie insarcinata.
Covei a distrus la inceputul anilor 2000 un Oltcit pentru că nu i-a plăcut faţa şoferului, iar dosarul penal a fost soluţionat cu neînceperea urmăririi penale. Un an mai tarziu, a fost prins la volanul unui autoturism neinmatriculat şi fără permis de conducere. In 2004 a facut scandal într-un bar, împreună cu mai multi prieteni, iar oamenii legii au intervenit. Ajuns la Politie, tanarul a lovit un subofiter. Nu s-a potolit nici dupa acest incident, ci a continuat. A produs un grav accident rutier, conducând cu viteză excesivă o maşină neînmatriculată, iar cateva luni mai tarziu a intrat cu un scuter in masina Politiei. Tot in 2004 Iustin Covei a batut un taximetrist, iar un an mai tarziu a dezbracat un tanat si l-a bagat intr-o pubela, numai ca victima si-a retras plangerea.

Iustin Covei

A fost arestat in 2009 fiind acuzat de falsificare de carduri. Potrivit procurorilor DIICOT, tanarul se ocupa, impreuna cu alte persoane, de confecţionarea dispozitivelor de skimming şi de retragere de numerar cu carduri falsificate. Covei a fost surprins de camerele de supraveghere video al unui bancomat în timp ce retragea bani cu ajutorul a două carduri falsificate. A stat o perioada dupa gratii, insa intre timp a iesit si este judecat in stare de libertate.

Placinta, condamnat la inchisoare

Andrei Placinta
Andrei Placinta

Un alt exemplu este Andrei, fiul fostei senatoare Sorina Placinta. El a fost condamnat  la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor si ultraj contra bunelor moravuri, insa decizia nu este definitiva. Judecatorii au decis si recoltarea de probe biologice de la Placinta Jr., pentru ca aceasta sa ramana in baza de date a infractorilor.
Fiul Sorinei Placinta a fost trimis în judecată in 2011, fiind acuzat de tentativa de omor calificat, talharie, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice in legatura cu un incident petrecut in 6 decembrie 2010, pe strada Berzei din Capitala. În urma cercetărilor, procurorii au stabilit ca tanarul si-a lovit iubita in timp ce se certa cu aceasta, iar in momentul in care mai multi trecatori au intervenit in sprijinul fetei, Andrei a incercat sa intre in ei cu masina si l-a accidentat pe unul dintre barbati, care a avut nevoie de 40 de zile de ingrijiri medicale. Tanarul, care anterior acestui incident postase pe contul de Facebook o fotografie în care aparea urinand pe o troita maramureseana, a stat in arest din 8 decembrie 2010 pana in 6 ianuarie 2011.

“Smecherul cu BMW”

Andrei Andronie
Andrei Andronie

Lista continua cu Andrei Andronie, cunoscut ca “Smecherul cu BMW” ,dupa ce a provocat un accident rutier in urma caruia au murit doua persoane, iar alte trei au fost ranite. Tanarul, care este fiul unui fost bancher, s-a urcat la volan dupa ce a consumat alcool in club, a refuzat sa opreasca in momentul in care politistii i-au facut semn sa opreasca, iar pe Calea Floreasca a pierdut controlul masinii. Adronie a acrosat o masina, dupa care a intrat intr-un taxi care stationa regulamentar.

Asa arata taxiul in care a intrat tanarul
Asa arata taxiul in care a intrat tanarul

Taximetristul si o tanara care se pregatea sa urce in masina au decedat, iar alte trei persoane au fost ranite. Fiul fostului bancher a stat o perioada in arest dupa care a fost  eliberat, iar acum astepata sa vada ce vor hotari anchetatorii. Rudele victimelor lui Andrei Andronie vor ca acesta sa plateasca cu varf si indesat pentru ce a facut.

A lovit un politist

Costi Raducanoiu facea legea in Craiova in anii ’90: batea politisti si pe oricine il supara. Fiul fostului prefect de Dolj a facut pana la inceputul anilor 2000 tot ce a vrut in Banie. In 1996 a batut   doi tineri, acesta fiind printre cele mai mari scandaluri provocate de Costi Raducanoiu. Si sora sa a fost implicata in unele scandaluri.  Fiul fostului prefect nu s-a limitat doar la civili, ci a batut si un politist. Cunoscut pentru supararea pe care o avea pe bucuresteni, a batut la munte un barbat caruia i-a distrus masina, fiind retinut pentru 24 de ore. . Întors la Craiova, Răducănoiu a lovit un craiovean şi i-a distrus maşina, pe motiv că avea număr de Bucureşti. Berizadeaua a scăpat de dosarul penal după ce un prieten a luat vina asupra sa.Nu s-a linistit si a mai batut un taximetrist. A avut o condamnare la inchisoare cu suspendare data in prima instanta, de care ulterior a scapat. Dupa anul 2000, Costi Raducanoiu s-a linistit, iar acum se ocupa de afaceri.

Ucigasul cu Ferrari

Adrian Cocoana
Adrian Cocoana

Adrian Cocoana a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare dupa ce a accidentat mortal un om, o alta persoana fiind ranita. Cocoana conducea in 2008 cu peste 100 de kilometri la ora un Ferrari in centrul Timisoarei, iar, in momentul in care a incercat sa faca o depasire, bolidul s-a izbit de un taxi, apoi a ricosat pe trotuar, unde a lovit mortal un tanar si a ranit grav o alta persoana. In timp ce era cercetat pentru accident, Cocoana se afla in vacanta in locuri exotice si posta poze pe siteurile de socializare.

Bogdan Galca

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în...
Aplicația TikTok, interzisă: „Dă dependență ca țigările”
Aplicația TikTok, interzisă: „Dă dependență ca țigările”
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de fericire
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de...
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...