Scenariu de film. El este cel mai „norocos” amant: a scăpat ca prin minune, după ce l-a prins soțul iubitei sale și s-a aruncat de la etaj

Autor:
Publicat: 01/09/2020 | 09:13
Scenariu de film. El este cel mai „norocos” amant: a scăpat ca prin minune, după ce l-a prins soțul iubitei sale și s-a aruncat de la etaj

Când crezi că nimic nu te mai poate surprinde, apar situații de tot felul. Un bărbat din Iași a supraviețuit ca prin minune, după ce s-a aruncat în gol, de la etajul 3, fiind prins de soțul iubitei sale. 

Un bărbat din Iași se poate considera cel mai norocos amant. Acesta s-a aruncat în gol, de la etajul 3, după ce a fost prins de soțul iubitei sale. A ajuns în stare gravă la spital, iar după 3 săptămâni se pare că și-a revenit ca prin minune.

Totul a început acum 3 săptămâni, atunci când bărbatul a fost prins de soțul iubitei sale. Speriat de cele întâmplate, acesta nu s-a mai gândit nicio secundă la consecințe și a sărit în gol de la etajul 3 al apartamentului în care locuia femeia cu pricina.

Un echipaj SMURD a ajuns de urgență la fața locului și l-a preluat pe bărbatul care se afla în stare critică, dar în viață. Între timp, medicii au reușit să-l salveze, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Scenariu ca în filme

Povestea are un fir destul de amuzant, dar și tragic, în același timp. Bărbatul de 50 de ani a mers într-o zi acasă la amanta lui, o femeie în vârstă de 55 de ani. Întâmplarea a făcut ca, la un moment dat, soțul femeii, un bărbat de 61 de ani, să intre în apartament alături de fiul lor, un tânăr de 28 de ani.

Când și-a dat seama că i se pun „coarne”, soțul femeii a vrut cu orice preț să-i ceară socoteală amantului acesteia, însă bărbatul s-a încuiat în sufragerie. Cu ajutorul fiului său, soțul femeii a deschis ușa, însă înainte să înceapă vreo discuție, bărbatul de 50 de ani a sărit în gol de la etajul 3 al apartamentului în care locuiesc aceștia. În urma celor întâmplate, amantul ghinionist se poate considera chiar norocos, căci tocmai a mai primit o șansă la viață!