Scene cel putin amuzante la Mamaia! Ce se vede pe filmare, în timp ce această femeie îmbrăcată în haine islamice intră în mare

Publicat: 18/08/2016 | 14:27

O femeie a intrat joi îmbrăcată în mare, la Mamaia, iar cei care se aflau pe plajă au înţeles imediat motivul. Aceasta purta îmbrăcamintea tradiţională islamică, aşa că este ”obligată” să intre aşa în apă.

 

Religia nu le permite femeilor islamice să stea la plajă sau să intre în apă în costum de baie, iar aşa se explică faptul că respectiva a intrat îmbrăcată în mare. În spatele ei, un bărbat cu un slip minuscul se răcorea în apă. Ar fi trebuit să aibă un costum de baie islamic care acoperă tot corpul.  Chiar şi îmbrăcată, femeia a reuţit să se răcorească, având în vedere că era o căldură infernală, după care s-a retras liniştită la umbra. Putem să spunem că a fost norocoasă că a ales Mamaia, pentru că dacă ar fi fost în Franţa.

Cel puţin zece femei au fost amendate şi scoase miercuri de pe plajă, la Cannes, pentru că purtau costume de baie islamice. Autorităţile din oraşul din sudul Franţei au interzis acest costum, supranumit burkini, pe motiv că este un simbol al extremismului musulman.

Citește și...