Scene de cascadorii râsului cu LAURA CHIRIAC şi DENISE RIFAI. Ce s-a întâmplat în direct

Publicat: 15/05/2016 | 15:58

Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, s-a enervat în direct la Realitatea Tv după ce Denise Rifai, moderatoarea emisiunii, i-a adresat mai multe întrebări nu tocmai pe placul ei. Cele două au vorbit una peste alta, au ridicat tonul, iar pe alocuri scenele păreau desprinse din cascadorii râsului.

În momentul în care a fost întrebată cu ce bani îşi va cumpăra pantofi şi genţi de firmă, având în vedere că are gusturi fine, Chiriac a răbufnit, deranjată de întrebare. ”Sunteţi o femeie elegantă şi vă plac lucrurile de calitate. Cum o să rămâneţi cu mâinile curate (sloganul electoral al Laurei Chiriac-n.r.). Acum din ce vă întreţineţi. ?”, a întrebat moderatoarea. ”Sunt purtător de cuvânt al ALDE”, a spus Laura. ”Care vă este remuneraţia”, a întrebat Denise Rifai. ”Nu am un salariu constant în această perioadă. Există o familie pe care o am..(se cam bâlbâia, era agitată-n.r.) care…nu pot să spun că mă ajută, nu ăsta este cuvântul. Am încercat pentru a putea ieşi cu acest slogan să nu-mi iau o slujbă la stat doar de dragul de a intra în campania electorală. Mi-am asumat să intru fără vreo remuneraţie pe care s-o câştig în aceste luni”.
”Din ce o să vă întreţineţi, având în vedere că din cei 5.000 de lei, salariul de primar, nu vă puteţi cumpăra mai mult de o pereche de sandale de calitate. Ştiu că vă plac lucrurile fine şi scumpe”, a întrebat Rifai, iar Chiriac devenea din ce în ce mai agitată.  Până la urmă, a spus că se va descurca cu aceşti bani.
Moderatoarea a trecut la un alt capitol, şi anume transportul şcolarilor din Sectorul 1.„Cum vor fi duşi copiii cu autobuzul de la şcoală acasă”, a fost întrebată Chiriac. ”E ca şi cum aţi întreba de un pahar de apă cu apă”, a spus candidatul ALDE.
Cele două au început să vorbească una peste alta. ”Cu autobuzul”, a replicat Chiriac, însă Rifai n-a slăbit-o. ”Râdem, sau vorbim serios, păi ce facem. Cred că e o problemă. Cum o să intre autobuzul pe alee, pentru că acesta este mai lat decât strada. Poate veţi folosi microbuze. Cum merge autobuzul pe alee”, a întrebat jurnalista, vizibil enervată, iar spiritele au început să se încingă. ”Liniştiţi-vă, calmaţi-vă. Dacă mă lăsaţi să vă explic, se calmează toată lumea”, i-a cerut Laura Chiriac lui Denise Rifai. ”Aveţi copii”, a întrebat candidata ALDE, iar ce a urmat e demn de cascadorii râsului.
Ambele s-au enervat şi mai mult, iar replicile au fost savuroase. ”Da dumneavostră aveţi copii”, a întrebat Rifai. ”Am un nepoţel pe care-l duc la şcoală”. ”Şi eu am un nepoţel pe care-l duc la şcoală”, au spus ele. La scurt timp, Chiriac a ridicat tonul. ”Doamnă, nu trebuie să pătrundă autobuzul pe aleea dintre blocuri”. ”Nu trebuie să vă enervaţi. Calmaţi-vă. Da de ce v-aţi enervat aşa. ”Dumneavoastră să vă liniştiţi”, a replicat Laura Chiriac.
 

Citește și...