Scene de groază într-o comună din Dâmbovița. Doi indivizi au atacat polițiștii veniți să aplaneze o situație conflictuală

Autor:
Publicat: 09/08/2020 | 22:44
Scene de groază într-o comună din Dâmbovița. Doi indivizi au atacat polițiștii veniți să aplaneze o situație conflictuală

Scene de groază s-au petrecut într-o comună din Dâmbovița. Doi indivizi au atacat polițiștii veniți să aplaneze o situație conflictuală. În urma celor întâmplate, oamenii legii s-au ales cu răni grave.

Doi polițiști s-au ales cu răni grave, după ce au fost bătuți cu bestialitate de către doi frați din Văcărești, Dâmbovița.

Scandalul s-a petrecut în urmă cu puțin timp și, potrivit primelor informații, cei doi frați care au agresat polițiștii au semănat teroare după ce au ieșit cu furca și coasa și i-au atacat pe oamenii legii. Doi dintre agenții care au intervenit în primă fază au fost răniți. Se pare că unul are mâna tăiată.

Unul dintre polițiști a fost grav rănit în urma altercației

Oamenii legii au făcut uz de armamentul din dotare și ambii frați bătăuși au fost împușcați. La fața locului este o adevărată desfășurare de forțe în aceste momente. Intervin de urgență mascați, polițiști, jandarmi și forțe speciale. Totodată, mai multe ambulanțe s-au prezentat la fața locului și au preluat mai multe victime, pentru ca acestea să primească îngrijiri medicale de specialitate.

Localnicii au asistat șocați la cele întâmplate. Autoritățile au fost mobilizate la fața locului, iar în urma celor întâmplate, criminaliștii fac cercetări. Unul dintre polițiști a fost rănit foarte grav, potrivit informațiilor din spațiul public.

Amalia de la Chefi la cuțite, bătută în plină stradă

Amalia, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a trecut printr-un adevărat coșmar! Aceasta a fost snopită în bătaie în mijlocul străzii și a ajuns în stare gravă, la spital, la perfuzii!

Mai mult, Amalia nu a avut cum să se apere de bătaia primită și nimeni nu a sărit în ajutorul ei.

„Niște persoane, soț și soție, împreună cu alți vecini au dat cu mine de pământ. Nu știu cum se numesc, dar vin în vizită lângă noi. Că sunt prea vedetă. A început să mă tragă de păr și a sărit și soțul ei pe mine. M-au dat cu capul de pământ și au început să sară alți patru pe mine” a declarat fosta concurentă, pentru sursa citată.