Scene de groază pe aeroportul din Madrid. Un român fost rănit încercând să apere o femeie atacată de un individ înarmat cu un cuțit

Publicat: 23/04/2019 | 17:01
Scene de groază pe aeroportul din Madrid. Un român fost rănit încercând să apere o femeie atacată de un individ înarmat cu un cuțit

Scene de groază pe aeroportul din Madrid. Un individ înarmat cu un cuțit a agresat o tânără de origine mexicană, aparent fără un motiv anume, iar un român i-a sărit în ajutor femeii, fiind la rândul său rănit.

Agresiunea s-a petrecut luni dimineaţă – în zona de plecări a Terminalului 1 al aeroportului – aproape de ghişeele de check-in, informează Agerpres. Forțele e poliție au reușit să îl imobilizeze pe atacator. Bărbatul, de origine spaniolă, are vârsta de 30 de ani, iar românul rănit are 48 de ani, conform agenției de presă EFE.

Femeia atacată s-a ales cu o rană la ureche, iar acela a fost momentul în care românul de 48 de ani a intervenit pentru a o salva de agresiunea spaniolului. Numai că agresorul l-a trântit la pământ și, așa după cum au declarat martorii, i-a pus acestuia cuțitul la gât. Momentele tensionate au luat sfârșit după agenții de securitate au intervenit în forță, iar atacatorul a fost reținut.

Femeia și românul au fost duși, de urgență, la spital, însă medicii au constatat că este vorba doar despre răni ușoare.

Un român a fost rănit pe aeroportul din Madrid
Citește și...