Groază pe stadionul din Iași! Mihăilă, inconștient pe gazon, Martici se roagă pentru viața lui! VIDEO

Publicat: 02/11/2018 | 23:01
Groază pe stadionul din Iași! Mihăilă, inconștient pe gazon, Martici se roagă pentru viața lui! VIDEO

Scene șocante s-au petrecut la Iași, unde echipa locală întâlnea pe CSU Craiova, într-un meci din Liga 1. Laurențiu Rus l-a lovit intenționat, în gât, pe tânărul Mihăilă, iar acesta a rămas inert pe gazon. Jucătorii ambelor echipe au simțit că accidentarea e gravă, iar clipele de groază s-au instalat pe teren

Totul s-a întâmplat în minutul 10 al partidei. La un balon l-a care s-au dus să-l câștige Mihăilă și Laurențiu Rus, ultimul a lovit puternic cu brațul, iar tânărul de 18 ani al Craiovei a căzut ca secerat. Rus a luat roșu, dar jucătorii ambelor echipe au început să facă semne disperate către medic și ambulanță. Cristea și-a făcut cruce, iar alți fotbalisti și-au pus mâinile în cap, când au văzut în ce stare e Mihăilă.

Dar imaginea zguduitoare de pe teren a fost aceea în care Ivan Martici se pune în genunchi, își face cruce și se roagă pentru viața celui rămas inert pe gazon.

Ambulanța a intervenit după mai multe minute de ezitare, iar Mihăilă a fost tratat la fața locului, după care a fost la spital cu o altă ambulanță. Între timp, el și-a revenit.

Vezi aici momentul dramatic digisport

Citește și...