Scene dramatice în Craiova! O tânără s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc, iar mama ei s-a chinuit să o salveze

Publicat: 07/02/2020 | 18:07
Scene dramatice în Craiova! O tânără s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc, iar mama ei s-a chinuit să o salveze

S-au derulat scene dramatice astăzi, într-un cartier din Craiova! O tânără s-a aruncat în gol de la etajul 3 al blocului în care locuia cu mama sa. Femeia a încercat din răsputeri să o salveze, ea reușind în ultima clipă să o prindă de mâini, însă, la un moment dat, nu a mai putut să o țină și i-a alunecat.

Potrivit polițiștilor care se ocupă de anchetarea acestui caz, tânăra care s-a aruncat de la etajul clădirii în care stătea are 24 de ani. Oficialii au mai spus că victima a fost transportată conștientă la spital, însă, deocamdată, nu se cunosc mai multe informații despre starea ei de sănătate.

“În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că o tânăra amenință să se arunce din aparatamentul unui bloc din Craiova.

La fața locului au ajuns echipajele de poliție, care au constatat faptul că o tânăra de 24 de ani, Craiova, s-ar fi aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuiește împreună cu mama sa. Mama acesteia ar fi încercat să o împiedice să se arunce de la etaj.

Tânăra a fost transportată conștientă la spital. Poliția a demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului”, au transmis cei de la IPJ Dolj, relatează observator.tv.

Citește și...