Scene emoționante la căpătâiul lui Cornel Galeș. Fiica sa biologică a venit să își ia adio de la el. Ce a cerut Claudia când se afla lângă sicriu

Publicat: 12/12/2019 | 11:43

S-au derulat scene emoționante la căpătâiul lui Cornel Galeș! Fiica sa biologică a decis să vină să își ia adio de la el, deși, mulți ani, ei nu au vorbit deloc. Chiar dacă se știa că urmează să vină, unii dintre cei prezenți în biserica în care a fost depus sicriul cu trupul soțului Ilenei Ciuculete au fost uimiți când au văzut-o pe Claudia.

Citește și: Cornel Galeș, condus pe ultimul drum. Imagini sfâșietoare de la înmormântare

Fiica biologică a lui Cornel Galeș și-a luat adio de la el

Claudia, singurul copil al lui Cornel Galeș din căsătoria pe care acesta a avut-o cu Nela Pințoiu. După ce el s-a însurat cu Ileana Ciuculete, se pare că legăturile cu fiica și fosta soție s-au rupt definitiv. De altfel, fostul impresar și fata sa nu au vorbit mulți ani, iar ea l-a dat în judecată pentru plata pensiei alimentare. Tânăra a decis să lase în urmă trecutul și să vină la priveghiul părintelui ei.

Potrivit apropiaților lui Cornel Galeș, Claudia a cerut în cursul nopții trecute ca sicriul în care tatăl ei se afla să fie deschis. Cât timp a stat la priveghi, tânăra nu și-a putut stăpâni lacrimile și a mărturisit că și-a iertat părintele pentru greșelile făcute.

“Și, cea mai mare surpriză a mea plăcută a fost că fata lui a fost alături de el. Și asta chiar m-a impresionat profund. A vrut să își ia rămas bun de la tatăl ei, care, de fapt, era… sângele apă nu se face, știți?! Și ea a suferit. Și fetele au o relație specială cu tații. Chiar dacă nu au fost împreună, cred că, energetic, ei au corespondat.(…)”, a dezvăluit Silviu Lepădat în urmă cu puțin timp, chiar înainte de a începe slujba de înmormântare a fostului impresar.

Fiica lui Cornel Galeș este căsătorită și are un fiu. Din nefericire, fostul impresar nu și-a văzut nepotul decât în poze. Claudia Galeș lucrează ca însoțitoare de zbor pentru o companie aeriană din România.

Cornel Galeș, moarte fulgerătoare la 62 de ani

Cornel Galeș a murit într-un accident rutier, produs pe 30 noiembrie în Spania. Potrivit Alexandrei, fiica Vivianei Mantoiu, în urma impactului, fostul impresar a fost proiectat din mașină și a fost desfigurat. Medicii legiști spanioli au fost nevoiți să-i reconstruiască fața.

“El nu era la volan, stătea în spate, pe mijloc și a zburat prin panoramă și nimeni altcineva nu a fost rănit, nu e vorba, așa cum a apărut în presă, de cineva care să fie în comă, sau altceva. Pe data de 1 decembrie am aflat noi că a murit… Dar, de fapt, el a murit pe data de 30 noiembrie, pe la ora 18:00, ora Spaniei. El se reîntorcea de la restaurant când s-a produs accidentul, iar explicația pentru prezența lui pe Whatsapp din noaptea de 1 decembrie este una simplă. În momemntul în care Poliția a sunat suspectul, adică cel care conducea mașina li s-a răspuns că pe el nu îl interesează și că el nu poate să îi ajute cu detalii și că cel mai bine ar fi să caute polițiștii la el în agendă. Atunci polițiștii au intrat în agenda lui telefonică și prin mesajele lui, iar asta este singura explicație, e chiar una logică”, a declarat fiica Vivianei Mantoiu, relatează tacataca.ro.

Citește și...