Scene fabuloase în tramvaiul 41. Bucureștenilor nu le-a venit să creadă. E chiar vedeta Kanal D

Publicat: 12/02/2019 | 12:18

O simplă călătorie cu tramvaiul poate oferi călătorilor surprize nebănuite. Așa s-a întâmplat și în tramvaiul 41, acolo unde cei care călătoreau au descoperit alături de ei o vedetă a postului de televiziune Kanal D. 

Alexandra, una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii ”Bravo, ai stil!”, a fost descoperită în tramvaiul 41! Bineînțeles, nimic exagerat din acest punct de vedere, însă vedeta, îmbrăcată şic, a atras toate privirile. De altfel, Alexandra adoptă, în viața de zi cu zi, un stil vestimentar excentric, ceea ce a recunoscut și în timpuyl emisiunii, la un moment dat, chiar în fața lui Cătălin Botezatu.

Citește și: KANAL D, DECIZIE RADICALĂ. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SHOW-UL „BRAVO, AI STIL!”

Pe tot parcursul călătoriei cu mijlocul de transport în comun, tânăra a butonat încontinuu telefonul mobil şi a ignorat remarcile celor din jurul ei. Cu adevărat interesant este însă că Alexandra a purtat exact ţinuta din tramvai şi la emisiunea care a transformat-o într-un influencer.

Ilinca Vandici: ” Alexandra, tu ești bine astăzi?”

Ilinca Vandici a răbufnit în emisiunea pe care o prezintă, “Bravo, ai stil!“, și a făcut anunțul care a bulversat pe toată lumea. Moderatoarea a făcut o schimbare majoră în ceea ce privește regulamentul concursului și anume că nicio concurentă nu va rămâne nepedepsită.

Totul s-a întâmplat în urma comportamentului Irinei, care a întârziat o oră, și nu a fost gata când au început filmările.

Venim după o gală ce a avut un final mai mult decât controversat. Să le fac anunțul: hai să intre cele opt concurente! Am avut două eliminări în gală? Unde e Irina? O oră a întârziat Irina. Alexandra, tu ești bine astăzi? Eu știu că ai mei colegi te-au îngrijit și ți-au pus lavaliera. De ce ți-ai dat jos lavaliera? Cred că e momentul propice să fac un anunț care vă vizează pe toate în egală măsură. Ce s-a întâmplat în platou, zilele trecute, și mă refer la plecările repetate ale Valeriei, având în vedere ce s-a întâmplat astăzi, ele nu vor mai rămâne nepedepsite. Astfel, oricare dintre voi va mai avea parte de astfel de ieșiri, abateri, vor trebui să-și asume consecințele”, a spus Ilinca Vandici.

Citește și: STUPOARE LA KANAL D! ILINCA A FOST DATĂ AFARĂ DE LA „BRAVO, AI STIL!”

Citește și...