Scene fierbinți în cadrul show-ului Mireasa! Cum au fost surprinși doi concurenți

Autor:
Publicat: 21/04/2020 | 21:34
Scene fierbinți în cadrul show-ului Mireasa! Cum au fost surprinși doi concurenți

„Mireasa” este cel mai nou reality show matrimonial, unde cinci băieți și 15 fete au pornit pe drumul iubirii. Concurenții din cadrul emisiunii au venit în căutarea unei relații stabile. Dacă la început au fost timizi în interacțiuni, se pare că după aproape patru săptămâni au scăpat de orice inhibiții.

Participanții sunt filmați non-stop, iar camerele au surprins momente incendiare între doi dintre concurenți. Armando și Andra au uitat de tot și și-au dat frâu liber sentimentelor. Cei doi concurenți au petrecut minute bune între așternuturi, fiind protagoniștii unor scene fierbinți. Îmbrățișările, sărutările și pasiunea au fost elementele principale dintre cei doi. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE SOȚUL DIANEI DUMITRESCU, NOUA PREZENTATOARE A EMISIUNII „MIREASA”, DE LA ANTENA 1)

Show-ul „Mireasă” o are ca prezentatoare pe Diana Dumitrescu și oferă posibilitate concurenților de a își forma o relație și chiar de a se căsători. Cinci băieți și 15 fete u pornit în această aventură, iar primele cupluri deja s-au format. (VEZI ȘI: DANSATOAREA PREFERATĂ A MANELIȘTILOR VORBEȘTE ÎN PREMIERĂ DESPRE IUBITUL SECRET. „MAREA NOASTRĂ PROBLEMĂ ESTE GELOZIA ȘI…”)

La finalul emisiunii, pe cei care sunt pregătiți să își unească destinele în fața întregii țări în așteaptă un premiu de 40.000 de Euro și o nuntă de vis.

Până în momentul actual, patru dintre concurente au părăsit deja competiţia.