Dansatoarea preferată a maneliștilor vorbește în premieră despre iubitul secret. „Marea noastră problemă este gelozia și…”

Publicat: 21/04/2020 | 18:56

Cristina Pucean a stat „pe tușă” și s-a axat doar pe carieră, dar și când a lovit-o dragostea, a lovit-o cum nu se poate mai puternic! Dansatoarea preferată a maneliștilor este îndrăgostită până peste cap și, chiar dacă pandemia de coronavirus o ține în casă, are toate motivele din lume să fie o femeie fericită și împlinită, căci nu degeaba se spune că dragostea cam ține loc de orice. (CITEȘTE AICI: Cristina Pucean, primele declaraţii după ce s-a spus că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus)

După o perioadă îndelungată în care a ales să stea singură și să se axeze doar pe viața profesională, Cristina Pucean iubește din nou! Focoasa blondină a renunțat la statutul de burlăciță și acum este într-o relație de câteva luni cu un bărbat care o face extrem de fericită.

Dansatoarea preferată a maneliștilor a vorbit despre relația ei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, și ne-a mărturisit că este extrem de fericită.

Cristina Pucean, cea mai apreciată dansatoare de manele

„Sunt într-o relație cu un bărbat de care îmi place mult. El mă urmărea de câțiva ani și îmi tot scria. Într-un final, m-a convins să-i acord mai multă atenție decât acordam unui bărbat, în mod normal. Nu este persoană publică și nici nu mi-aș dori, este mai bine așa.

Ne înțelegem bine deocamdată, nu am ce să spun de rău, avem multe lucruri în comun. El a făcut primul pas în relația noastră”, a spus Cristina Pucean, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.

(CITEȘTE ȘI: ANTONIA A PUBLICAT UN CLIP CU CRISTINA PUCEAN, ÎN TIMP CE DANSEAZĂ PE NOUA MELODIE A LUI ALEX VELEA)

Noul iubit al Cristinei Pucean, gelos pe focoasa dansatoare

Chiar dacă ne-a povestit că este extrem de fericită cu noua ei relație, Cristina Pucean a mărturisit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că iubitul său este un bărbat extrem de gelos, iar acesta este unul dintre motivele pentru care alege, pentru moment, să-i țină ascunsă identitatea.

„Marea noastră problemă este gelozia… și din partea lui, dar și din partea mea. Nu vreau să fac publică relația și mai ales din această cauză. Avem această problemă. Mie îmi scriu diverși băieți, iar lui… destule fete. Are o problemă cu mine, în general. Este foarte gelos”, a mai spus Cristina Pucean.

Despre Cristina Pucean s-a spus în repetate rânduri că ar avea o legătură amoroasă cu nimeni altul decât Bassam, hairstylistul preferat al vedetelor, căci cei doi sunt de nedespărțit.

Cristina Pucean și Bassam

După ce a dat „apă la moară” o scurtă perioadă de timp și a început să posteze tot felul de fotografii în compania lui Bassam, alimentând zvonurile că cei doi ar forma un cuplu, blondina a dat cărțile pe față și le-a mărturisit internauților care o urmăresc faptul că ea și Bassam sunt prieteni extrem de buni și nici vorbă de vreo relație între ei.

(NU RATA: JADOR ȘI CRISTINA PUCEAN SUNT ÎMPREUNĂ?! CE POZĂ SEXY I-A TRIMIS DANSATOAREA CARE CONCUREAZĂ LA ROMÂNII AU TALENT)

Cristina Pucean, afectată de pandemia de coronavirus: „Tata este bolnav”

Și, dacă subiectul coronavirus este cel al momentului, am vrut să știm cum anume se descurcă focoasa blondină cu această perioadă grea și mai ales cu banii, ținând cont că nu mai are nici evenimente, momentan. În exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România, Cristina Pucean a mărturisit că are o mulțime de cheltuieli în această perioadă și, pe deasupra, tatăl său este bolnav, așa că trebuie să se organizeze cum trebuie și să gestioneze totul ca la carte.

Pe lângă cheltuielile obișnuite, Cristina Pucean investește acum și în renovarea casei sale, care a fost distrusă aproape în întregime, în urma unui incendiu violent în care nepoțelul ei, Raym, și-a pierdut viața.

„Toți suntem foarte afectați, eu nu mai am evenimente de două luni… Este foarte greu. Sunt și cu construcția casei, cheltuielile, chiria, tata este bolnav… Am avut foarte multe dificultăți în ultima perioadă. Când avem o problemă, ea nu vine niciodată singură, mai ia la pachet câteva. Dar, mulțumesc lui Dumnezeu, aștept cu nerăbdare să încep treaba și să revină totul la normal.

(VEZI ȘI: CRISTINA PUCEAN ÎI IA APĂRAREA LUI ALEX VELEA, ÎN SCANDALUL CU ABI TALENT)

Sfătuiesc oamenii să stea în case, să se protejeze cât mai bine, căci numai împreună putem reuși să ieșim din această perioadă grea, care ne-a lovit pe toți cum a putut mai tare. Și le spun din suflet oamenilor să nu-și piardă niciodată credința, e un Dumnezeu acolo sus care ne iubește și nu o să ne lase niciodată la greu”, a mai spus Cristina Pucean, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cristina Pucean și-a deschis sufletul pentru CANCAN.RO

Cristina Pucean, concurentă în sezonul 10 de la “Românii au talent”

Despre focoasa blondă s-a spus că este “dansatoarea maneliștilor și feblețea lăutarilor”, însă Cristina Pucean are un repertoriu mai larg. Puțini știu că sexy-dansatoarea de la „Românii au talent” și-a arătat mișcările provocatoare și într-un clip trap, lansat de artistul Azteca, dar și alături de nimeni alta decât Emy Alupei.

Aceleași mișcări senzuale i-au cucerit și pe jurații de la show-ului de la Pro TV care i-au dat patru de “Da”. La un moment dat, Cristina Pucean era considerată și cea mai bogată dansatoare din țară. (CITEȘTE AICI: Ce a zis Smiley despre sânii Cristinei Pucean, după ce a văzut-o pe dansatoarea preferată a lui Florin Salam la Românii au Talent de la Pro TV)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)