Acasă » Exclusiv » Dansatoarea preferată a maneliștilor vorbește în premieră despre iubitul secret. „Marea noastră problemă este gelozia și…”

Dansatoarea preferată a maneliștilor vorbește în premieră despre iubitul secret. „Marea noastră problemă este gelozia și…”

De: Ramona Danciulescu 21/04/2020 | 18:56

Cristina Pucean a stat „pe tușă” și s-a axat doar pe carieră, dar și când a lovit-o dragostea, a lovit-o cum nu se poate mai puternic! Dansatoarea preferată a maneliștilor este îndrăgostită până peste cap și, chiar dacă pandemia de coronavirus o ține în casă, are toate motivele din lume să fie o femeie fericită și împlinită, căci nu degeaba se spune că dragostea cam ține loc de orice. (CITEȘTE AICI: Cristina Pucean, primele declaraţii după ce s-a spus că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus)

După o perioadă îndelungată în care a ales să stea singură și să se axeze doar pe viața profesională, Cristina Pucean iubește din nou! Focoasa blondină a renunțat la statutul de burlăciță și acum este într-o relație de câteva luni cu un bărbat care o face extrem de fericită.

Dansatoarea preferată a maneliștilor a vorbit despre relația ei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, și ne-a mărturisit că este extrem de fericită.

Cristina Pucean, cea mai apreciată dansatoare de manele

„Sunt într-o relație cu un bărbat de care îmi place mult. El mă urmărea de câțiva ani și îmi tot scria. Într-un final, m-a convins să-i acord mai multă atenție decât acordam unui bărbat, în mod normal. Nu este persoană publică și nici nu mi-aș dori, este mai bine așa.

Ne înțelegem bine deocamdată, nu am ce să spun de rău, avem multe lucruri în comun. El a făcut primul pas în relația noastră”, a spus Cristina Pucean, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.

(CITEȘTE ȘI: ANTONIA A PUBLICAT UN CLIP CU CRISTINA PUCEAN, ÎN TIMP CE DANSEAZĂ PE NOUA MELODIE A LUI ALEX VELEA)

Noul iubit al Cristinei Pucean, gelos pe focoasa dansatoare

Chiar dacă ne-a povestit că este extrem de fericită cu noua ei relație, Cristina Pucean a mărturisit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că iubitul său este un bărbat extrem de gelos, iar acesta este unul dintre motivele pentru care alege, pentru moment, să-i țină ascunsă identitatea.

„Marea noastră problemă este gelozia… și din partea lui, dar și din partea mea. Nu vreau să fac publică relația și mai ales din această cauză. Avem această problemă. Mie îmi scriu diverși băieți, iar lui… destule fete. Are o problemă cu mine, în general. Este foarte gelos”, a mai spus Cristina Pucean.

Despre Cristina Pucean s-a spus în repetate rânduri că ar avea o legătură amoroasă cu nimeni altul decât Bassam, hairstylistul preferat al vedetelor, căci cei doi sunt de nedespărțit.

Cristina Pucean și Bassam

După ce a dat „apă la moară” o scurtă perioadă de timp și a început să posteze tot felul de fotografii în compania lui Bassam, alimentând zvonurile că cei doi ar forma un cuplu, blondina a dat cărțile pe față și le-a mărturisit internauților care o urmăresc faptul că ea și Bassam sunt prieteni extrem de buni și nici vorbă de vreo relație între ei.

(NU RATA: JADOR ȘI CRISTINA PUCEAN SUNT ÎMPREUNĂ?! CE POZĂ SEXY I-A TRIMIS DANSATOAREA CARE CONCUREAZĂ LA ROMÂNII AU TALENT)

Cristina Pucean, afectată de pandemia de coronavirus: „Tata este bolnav”

Și, dacă subiectul coronavirus este cel al momentului, am vrut să știm cum anume se descurcă focoasa blondină cu această perioadă grea și mai ales cu banii, ținând cont că nu mai are nici evenimente, momentan. În exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România, Cristina Pucean a mărturisit că are o mulțime de cheltuieli în această perioadă și, pe deasupra, tatăl său este bolnav, așa că trebuie să se organizeze cum trebuie și să gestioneze totul ca la carte.

Pe lângă cheltuielile obișnuite, Cristina Pucean investește acum și în renovarea casei sale, care a fost distrusă aproape în întregime, în urma unui incendiu violent în care nepoțelul ei, Raym, și-a pierdut viața.

„Toți suntem foarte afectați, eu nu mai am evenimente de două luni… Este foarte greu. Sunt și cu construcția casei, cheltuielile, chiria, tata este bolnav… Am avut foarte multe dificultăți în ultima perioadă. Când avem o problemă, ea nu vine niciodată singură, mai ia la pachet câteva. Dar, mulțumesc lui Dumnezeu, aștept cu nerăbdare să încep treaba și să revină totul la normal.

(VEZI ȘI: CRISTINA PUCEAN ÎI IA APĂRAREA LUI ALEX VELEA, ÎN SCANDALUL CU ABI TALENT)

Sfătuiesc oamenii să stea în case, să se protejeze cât mai bine, căci numai împreună putem reuși să ieșim din această perioadă grea, care ne-a lovit pe toți cum a putut mai tare. Și le spun din suflet oamenilor să nu-și piardă niciodată credința, e un Dumnezeu acolo sus care ne iubește și nu o să ne lase niciodată la greu”, a mai spus Cristina Pucean, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cristina Pucean și-a deschis sufletul pentru CANCAN.RO

Cristina Pucean, concurentă în sezonul 10 de la “Românii au talent”

Despre focoasa blondă s-a spus că este “dansatoarea maneliștilor și feblețea lăutarilor”, însă Cristina Pucean are un repertoriu mai larg. Puțini știu că sexy-dansatoarea de la „Românii au talent” și-a arătat mișcările provocatoare și într-un clip trap, lansat de artistul Azteca, dar și alături de nimeni alta decât Emy Alupei.

Aceleași mișcări senzuale i-au cucerit și pe jurații de la show-ului de la Pro TV care i-au dat patru de “Da”. La un moment dat, Cristina Pucean era considerată și cea mai bogată dansatoare din țară. (CITEȘTE AICI: Ce a zis Smiley despre sânii Cristinei Pucean, după ce a văzut-o pe dansatoarea preferată a lui Florin Salam la Românii au Talent de la Pro TV)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească rapid, din nimic
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi, aș petrece timp cu părinții mei”
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...