Scene incredibile la Iași. Un șofer de BMW a lovit cu mașina un polițist care voia să îl legitimeze

Publicat: 04/04/2019 | 10:59

Un bărbat din Iași este audiat, joi, la Poliție după ce a lovit cu mașina un polițist local care îl legitima pentru staționare neregulamentară. Șoferul, care deține un BMW, a fost identificat cu maşina staţionată neregulamentar în zona Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi, în jurul orei 8.30. (VEZI ȘI: POLIŢIST DIN IAŞI, AUDIAT DUPĂ CE A FOST RECLAMAT CĂ A AGRESAT SEXUAL O FATĂ DE 16 ANI)

Un poliţist local a venit la el și i-a cerut să se legitimeze,  însă șoferul a refuzat, invocând că nu este obligat să facă acest lucru. Astfel, s-a urcat în vehicul și a plecat de la faţa locului lovindu-l uşor pe poliţistul local.

“Acuză dureri la picior şi coloană”

Colegul nostru acuză dureri la picior şi coloană, din informaţiile pe care le avem rănile suferite nu sunt grave”, a spus Nicoleta Deciu, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale.

Deciu a mai arătat că poliţistul local avea dreptul să ceară datele de identificare ale şoferului, deoarece acesta se afla cu maşina în staţionare, şi nu în trafic.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ultraj”, a spus Ioana Buştiuc, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. (NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE IEȘEANUL CARE ȘI-A ÎNSCENAT O TÂLHĂRIE ÎN SCARA BLOCULUI. CINE ESTE ȘI DE CE A FĂCUT ASTA)

Citește și...