Scene infioratoare, in Capitala! Un fost securist s-a impuscat in cap cu un Kalashnikov

Publicat: 06/06/2015 | 09:46
Scene infioratoare, in Capitala! Un fost securist s-a impuscat in cap cu un Kalashnikov

Gest de neimaginat al unui bărbat de 70 de ani din Bucureşti. Acesta s-a împuşcat în cap cu un pistol semiautomat, în apartamentul său.

Tragedie în Bucureşti, unde un fost angajat al serviciilor secrete şi-a luat viaţa, împuşcându-se în cap cu un Kalashnikov, potrivit România TV.

Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său, fiind rănit la cap cu arma lângă el de un prieten de-al său, care a anunţat şi poliţia, scrie Romaniatv.net. Curios este faptul că vecinii nu au auzit niciun zgomot.

impuscat

Oamenii legii au sosit la locul faptei în jurul prânzului şi l-au găsit pe bărbat mort. Cel care avea grijă de bătrân le-a spus că împuşcătura a fost mortală. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio, iar vecinii săi spun că acesta nu se simţea tocmai bine, mai ales că soţia lui murise de curând. Recent, el consuma alcool din ce în ce mai des. Fiind fost angajat la securitate, deţinea arma în mod legal. Cea mai plauzibilă pentru anchetatori pare varianta sinuciderii, însă aceştia nu scot din calcul nici varianta unei crime. Cazul a fost preluat de serviciul omoruri de la poliţia capitalei.

R.O.

 

Citește și...