Scene șocante la Survivor România de la Kanal D! Ruby s-a prăbușit și starea ei este foarte gravă

Publicat: 19/01/2020 | 09:12
Scene șocante la Survivor România de la Kanal D! Ruby s-a prăbușit și starea ei este foarte gravă

Momente dificile pentru Ruby, la Survivor România de la Kanal D. Concurând pentru echipa Faimoșilor, Ruby a dat tot ce se putea, cum se spune, numai că efortul depus a marcat-o și, după cursă, a cedat fizic. 

Lilia Crudu – de la Războinici – i-a fost adversară artistei, iar cursa s-a dovedit a fi mult mai dificilă decât părea inițial. Ruby a fost nevoită să se recunoască învinsă și, mai mult decât atât, din cauza efortului pe care l-a depus a rămas fără aer și s-a întins pe bancă. Vedeta nu a scos niciun cuvânt, iar atmosfera s-a tensionat, îngrijorarea citindu-se pe fețele tuturor concurenților.

Ruby a fost învinsă de Lilia Crudu

O cursă a supraviețuirii

Emisiunea Survivor România de la Kanal D propune telespectatorilor suspans, adrenalină și tensiune la cote maxime. 20 de concurenți – împărțiți în două echipe / se luptă în Republica Dominicană, în mijlocul sălbăticiei, încercând – fiecare în parte – să își depășească limitele.

Concurenții sunt nevoiți să intre într-o cursă autentică a supraviețuirii din care va ieși un singur invingător. Cine sunt cei 20 de concurenți de la ”Survivor”? Cristina Șiscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicaș, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru și Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. Echipa concurenților încă necunoscuți publicului larg este formată din Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaș, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială si Andi Constantin.

Citește și...