Scene șocante. O mireasă a fost lovită cu bestialitate de soț chiar în ziua nunții, sub ochii invitaților. VIDEO

Publicat: 14/09/2019 | 14:15
Scene șocante. O mireasă a fost lovită cu bestialitate de soț chiar în ziua nunții, sub ochii invitaților. VIDEO

Scena șocante în timpul unei nunți, iar invitaților nu le-a venit să creadă la ce momente tensionate asistă și au încercat să aplaneze conflictul. Totul s-a întâmplat în urma unei farse pe care mireasa a dorit să o facă mirelui. Numai că, din nefericire pentru ea, urmarea a fost… dureroasă.

Ziua nunții rămâne sau ar trebui să rămână o amintire memorabilă în viața fiecărui cuplu, numai că o mireasă a fost pusă într-o postură care îi va oferi, de-a lungul timpului, numai amintiri neplăcute. Ajungând în momentul în care mirii își oferă, unul altuia, câte o bucățică de tort, mireasa în cauză a decis să facă o farsă mirelui, astfel că – atunci când acesta a vrut să guste din tort – tânăra l-a păcălit, îndepărtând bucățica dulce. Ce a urmat i-a luat pe toți cei prezenți prin surprindere.

Mirele a pălmuit-o pe mireasă, iar aceasta, din cauza loviturii, a căzut pe scaun. Au fost momente de stupoare, mireasa părând a nu înțelege ce i se întâmplă, în cea mai frumosă zi a vieții ei, iar invitații încercând să calmeze ”spiritele încinse”.