Scene uluitoare la metrou în București! Ce face în fiecare zi bărbatul din imagine

Publicat: 25/01/2019 | 08:13
Scene uluitoare la metrou în București! Ce face în fiecare zi bărbatul din imagine

București, anul 2019, stație de metrou. Călătorii sunt întâmpinați de un bărbat și rămân surprinși atunci când observă despre ce este vorba. Multora nici nu le vine să creadă, alții sunt reticenți. Mulți privesc, curioși, chipul respctivului bărbat, pentru a încerca să înțeleagă dacă este vorba despre o glumă sau, pur și simplu, despre un gest care ar trebui să fie mediatizat și, de ce nu?, continuat la o scară mai mare.

Pe pagina grupului de Facebook ”Ești din Iași dacă…” a fost postată o fotografie în care apare un bărbat – geacă galbenă, blugi – așezat lângă scara rulantă de la intrarea într-o stație de metrou bucureșteană. Conform mesajului postat alături de fotografie, bărbatul întâmpină călătorii și le oferă… bomboane. Mai mult, bărbatul îi invită pe cei care se opresc să iar 3 bomboane. Iar mesajul său este ”Una pentru tine, 2 să le dai mai departe”.

”În București, la metrou, de câteva zile, domnul acesta întâmpină pe oricine trece cu un castron de bomboane. Dacă se oprește cineva să ia, tot ce zice este să luăm 3 bomboane: „una pentru tine, 2 să le dai mai departe”, apoi urează o zi bună tuturor și asta e cel mai frumos lucru pe care l-am văzut în ultima perioadă”.

Bineînțeles, nu au lipsit comentariile:

”Frumos gest!”, ”Frumos intra-devar , dar cum ar fi ca omul sa dea 300 lei si sa spuna aceeasi chestie. O suta tie si celelalte 200 sa le dai mai departe? Oare cati ar face-o?”, ”In sfarsit ceva inspirational pe grupurile de socializare”, au scris unii dintre internauți după ce au citit textul postat alături de fotografie.

Citește și...