Scene violente în trafic în Serbia. Un fotbalist cunoscut a fost bătut și jefuit de câțiva indivizi care au vrut să îl răpească

Publicat: 20/11/2019 | 17:31

Scene violente s-au petrecut pe o autostradă din Serbia. Un fotbalist cunoscut a fost bătut și jefuit de câțiva indivizi, după l-au oprit în trafic. Planul tâlharilor era, de fapt, să-l răpească pe sportiv, însă, acesta a reușit să fugă din mâinile lor. În ciuda experienței traumatizante, el s-a ales cu mai multe răni și o fractură nazală.

Fotbalistul Aleksa Terzic, bătut și jefuit de câțiva indivizi care l-au oprit în trafic

Aleksa Terzic (20 de ani) a trecut prin momente dificile recent, după ce se întorcea de la un meci al națioanalei Serbiei U21 împotriva Rusiei U21. Fundașul se afla în mașina personală pe o autostradă, când o persoană dintr-un autoturism care circula în paralel i-a cerut să coboare geamul.

Fotbalistul s-a conformat, iar bărbatul i-a spus că vrea 5.000 de euro pentru a-l lăsa în pace; în caz contrar, el și ceilalați indivizi, cu care se afla în mașină, se vor răzbuna. El s-a speriat și a încercat să scape de autoturismul care îl urmărea, așa că a apăsat puternic pedala de accelerație. Conform presei de peste hotare, după ce a intrat cu autoturismul în localitatea Noul Belgrad, Aleksa Terzic a fost lovit de un BMW într-o intersecţie. Doi bărbaţi l-au dat jos pe fotbalist din propria maşină şi l-au bătut rău, lovituri în urma cărora are şi fractură nazală. Apoi i-a fost furată maşină.

“Mi-au cerut 5.000 de euro sau dacă nu mă vor răpi”, a declarat ulterior jucătorul, relatează digisport.ro. Potrivit unor surse, hoţii ar fi încercat să-l bage în portbagaj, dar acest lucru nu a fost confirmat de anchetatori.

Fundașul lateral se află în cel mai bun an din cariera fotbalistică.  În vară, tânărul sportiv a fost cumpărat de Fiorentina de la Steaua Roșie Belgrad (pentru 1.7 de milioane de euro) și deja a debutat într-un meci din Cupa Italiei.

 

Citește și...