Scoțienii visează la titlu după ce l-au transferat pe Ianis: „Sper să reușească să câștige campionatul!”

Publicat: 06/06/2020 | 17:27
Scoțienii visează la titlu după ce l-au transferat pe Ianis: „Sper să reușească să câștige campionatul!”

Transferul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers a produs o emilație incredibilă în rândul fostelor glorii ale lui Rangers, a fanilor,, dar și a actulilor jucători ai echipei.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Într-un interviu acordat recent în presa scoțiană, fostul jucător al lui Glasgow, Andy Halliday, fundaș central al scoțienilor din 2018 consideră că echipa lui Steven Gerrard poate câștiga campionatul în Scoția dacă ar avea alți doi sau trei jucători de aceeași calitate ca Ianis Hagi.

„Ianis Hagi este un transfer extraordinar, dacă Rangers mai transferă doi sau trei jucători de aceeași calitate, și rămân jucătorii care sunt deja, sunt convins că se pot realiza performanțe mari.Avem aici un lot foarte puternic, cu câteva întăriri se poate câștiga campionatul. Staff-ul tehnic de la Rangers este foarte bun, nu se puteau găsi persoane mai potrivite pentru a duce echipa către un nivel superior. Sunt sigur că urmează un sezon mare pentru Rangers, cu siguranță echipa va fi foarte competitivă și sper să reușească să câștige campionatul”, a declarat Andy Halliday în presa scoțiană.

În vârstă de 21 de ani, Hagi jr. a fost cedat în ianuarie de Genk la Rangers sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare, iar transferul său definitiv a fost evaluat la 5 milioane de euro.

Citește și...