Se apropie ”decisivul” cu Polonia. Cum l-am fotografiat pe stelistul Pintilii înainte de cantonamentul ”naţionalei”

Publicat: 08/06/2017 | 19:47

Pintilii a trecut prin clipe mai puţin plăcute în urmă cu doar câteva zile. Aflat în Bucureşti, mijlocaşul nu a găsit o adresă şi a fost nevoit să ceară ajutorul unei trecătoare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, va prezintă, în exclusivitate, imaginile. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

A rămas mai puţin de o săptămână până la partida Polonia – România, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia. Cu doar câteva zile înainte de reunirea lotului, Mihai Pintilii a trecut prin clipe mai puţin plăcute.

Nu a reuşit să găsească o adresă din Capitală, unde trebuia să ajungă, urgent, împreună cu soţia şi fiica sa. După ce s-a învârtit în gol preţ de câteva secunde, mijlocaşul echipei naţionale a solicitat ajutorul unei tinere care trecea, întâmplător, pe lângă el. (VEZI AICI: EXCLUSIV FLAGRANT cu un stelist & un dinamovist. ”Căpitanii” au făcut ”blat” la cafenea înaintea meciurilor decisive)

Foarte amabilă, fata i-a explicat fotbalistului pe unde trebuie să meargă pentru a ajunge la destinaţie. Internaţionalul român a băgat imediat la cap şi, alături de soţia sa, Gabriela, şi de fetiţa lor, a pornit în căutarea adresei. Indicaţiile au fost foarte preţioase pentru că, în cele din urmă, familia Pintilii a găsit locul cu pricina.

În dorinţa de a se întâlni mai rapid cu soţul ei, Gabriela a traversat neregulamentar alături de micuţă, printr-un loc circulat, însă, din fericire, nimic grav nu s-a întâmplat.

Întâmplarea la care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost martor, confirmă faptul că Bucureştiul încă mai are secrete pentru Mihai Pintilii. Fotbalistul locuieşte în Capitală de cinci ani, de când s-a transferat de la Pandurii Târgu Jiu la Steaua. Mijlocaşul este originar din Iaşi.

Pintilii s-a prezentat, duminică, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, unde „tricolorii” vor pregăti partidele cu Polonia (10 iunie) şi Chile (13 iunie). (CITEŞTE ŞI: Nu ştiai asta despre Mihai Pintilii! La ce se mai pricepe jucătorul Stelei în afară de a trage foarte bine la poartă)