Se împacă Lidia Buble cu Răzvan Simion? Gestul care le-a dat de gândit fanilor

Publicat: 14/08/2020 | 21:47

Se împacă Lidia Buble cu Răzvan Simion? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor. Nu de alta, dar gestul făcut de artistă a stârnit multe semne de întrebare.

Astăzi fiica lui Răzvan Simion a împlinit vârsta de 16 ani, iar prezentatorul TV i-a transmis un mesaj emoționant. În dreptul fotografiei publicate cu fata lui, Răzvan Simion a scris: ”Primii 16 ani din povestea noastra. La multi ani, Dragostea mea! @iancasimionn”.

Iar fanii au avut parte de o surpriză de proporții! Lidia Buble, aflată în vacanță în St. Tropez, împreună cu cea mai bună prietenă… nu a uitat de fostul ei iubit! Artista a postat o inimioară în dreptul imaginii cu Răzvan Simion și fiica lui, iar acest lucru i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi.

Să fie, oare, focul pasiunii încă aprins între Lidia Buble și Răzvan Simion? Cine știe, poate vom asista la o împăcare cât de curând! (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, VICTIMA BULLYING-ULUI. CUM A REUȘIT VEDETA SĂ TREACĂ PESTE MOMENTELE GRELE)

Comentariul lăsat de Lidia Buble

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV a publicat, pe 7 iunie, un mesaj pe contul său de Instagram, pe care ulterior l-a șters. (VEZI ȘI: ”CĂRDUȚII” DIN NOUA GENERAȚIE AU LUAT ”LA PACHET” DIN CLUB)

Cei doi s-au întâlnit, recent, la filmările pentru cel mai nou videoclip al Lidiei. Însă… împăcarea la care speră fanii pare să nu se concretizeze. Răzvan și Lidia colaborează, în continuare, pe plan profesional.

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!” , a fost mesajul postat pe Instagram de Răzvan Simion.