Se joacă tare în Serie A » Ziua derby-urilor în Italia!

Publicat: 04/07/2020 | 11:06
Se joacă tare în Serie A » Ziua derby-urilor în Italia!

Juventus și Lazio continuă astăzi de la distanță lupta pentru titlu în Serie A, cele două urmând a avea parte de dispute extrem de interesante în cadrul rundei cu numărul 30 a acestui sezon competițional.

De la ora 18:15 în cadrul rundei a 30-a din Serie A, se va consuma un nou episod din „Derby della Mole”, Juventus urmând a primi pe teren propriu vizita rivalei Torino.   Juventus pleacă din start ca mare favorită la victorie, cele două rivale având obiective diametral opuse în acest sezon, situația fiind dată clar de diferența de valoare care este imensă, net în favoarea lui CR7 & co. Juventus abordează confruntarea de pe primul loc cu 72 de puncte, la distaanță de patru lungimi de Lazio, formație care se află pe lcoul secund. De partea cealaltă Torino trăieșște periculos acest final de campionat fiind pe locul 15 cu 31 de puncte, la șase puncte de „zona roșie”.

Lazio, rivala „Bătrânei Doamne” în lupta la titlu în acest sezon, se va duela astăzi de la ora 22:45, pe „Olimpico” cu AC Milan Lazio Roma va primi viizta formației AC Milan. Este un meci în care formația lui Ștefan Radu este condmanată la victorie în fața „diavolului” milanez pentru a rămâne în plasa „Bătrânei Doamnă” care va avea astăzi o misiune facilă, urmând a plca cu prima șansă la victorie în duelul cu Torino.

AC Milan vine pe „Olimpico” de pe locul 7, cu misiunea de a ataca locul 6, ultimul care asigură prezența în Europa League, poziție pe care se află Napoli, diferența dintre „diavoli” și napoletani fiind de două lungimi.