Secretele doamnei Piturca! Uite cu ce il asteapta pe Piti acasa, dupa o zi fierbinte!

Publicat: 28/06/2013 | 00:05

Multe probleme s-au abatut, de-a lungul timpului, peste caminul conjugal al selectionerului. Amanta Vica, fiul nerecunoscut inca Edan sunt doar cativa dintre cei care au zguduit, cu siguranta, linistea familiei Piturca.

Cumva, insa, cum doar ei stiu, Victor si Maria au trecut peste toate, iar casnicia lor a depasit cu bine si pragul de 30 de ani vechime.

Doamna Piturca si-a pus in cos, la inceput, lapte, bere si taietei
Doamna Piturca si-a pus in cos, la inceput, lapte, bere si taietei

Mult mai discreta decat amanta, sotia lui Victor Piturca, Maria, n-a vorbit niciodata despre masurile “secrete” la care apeleaza pentru a-l tine acasa pe sotul sau. E clar insa pentru toti ca se foloseste des de diverse trucuri. Altfel cum ar reusi sa indeparteze mereu tot felul de ispite blonde care apar in calea selectionerului?

maria piturca

La cei 57 de ani ai sai, doamna Piturca se mentine intr-o forma foarte buna, lucru in care investeste serios. Orice femeie stie insa ca asta nu e niciodata de-ajuns, iar vorba cu dragostea care trece, aproape mereu, prin stomac, e cat se poate de adevarata.

maria piturca

In urma cu doua zile, dupa ce a constatat probabil ca unele rafturi din frigider sunt goale, Maria Piturca a iesit la o scurta sesiune de cumparaturi, la un supermarket de langa casa si la o macelarie. Foarte atenta la detaliile de pe etichete, ea si-a umplut cosul de cumparaturi cu mezeluri, lapte, taietei, cirese, dar si cateva sticle de bere, ca doar e canicula!
C.D.
 

Citește și...