Secretul a ieșit la iveală! Câte operații estetice are, de fapt, Antonia. Cum arăta înainte

Publicat: 10/11/2019 | 13:17

Una dintre cele mai frumoase femei din România se află, tot timpul, în centrul atenției, fie că este vorba despre viața profesională, fie că se vorbește despre relația dintre ea și Alex Velea. Antonia strălucește, de fiecare dată, însă au existat și voci care au afirmat că vedeta a recurs la unele… ajustări pentru a arăta cât mai bine. Dar care este adevărul?

Antonia susține că nu a apelat la ”îmbunătățiri” la nivelul feței, iar esteticienii care i-au analizat fotografiile îi dau dreptate. Dar asta nu înseamnă că nu au existat și ajustări. Este vorba despre intervenții medicale în ceea ce privește bustul. Antonia a devenit mamă de trei ori și, firește, sânii aveau tendința de a se ”lăsa”. Iar vedeta s-a decis să acționeze în consecință.

Antonia are și două piercing-uri, sfârcurile fiind cele… decorate.

Antonia

Antonia și virginitatea pierdută

În timpul unui interviu, sexy-Antonia nu s-a sfiit să facă unele mărturisiri despre viața ei intimă, chiar dacă un astfel de subiect rămâne, de cele mai multe ori, între ”patru pereți”. Vedetele preferĂ, în general, să păstreze discreția, însă Antonia a abandonat orice reținere. Iar fanii au putut afla unele informații… picante. Antonia a vorbit despre prima experiență sexuală, pe care a avut-o când încă era la liceu.

”Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ‘De ce face lumea asta?!’. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (n.red. – îi place deasupra şi sub atunci când face sex). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede”, a mărturisit Antonia.

Citește și...