Șef de campanie PNL, implicat într-un incident auto. Riscă dosar penal pentru că a părăsit locul accidentului. FOTO&VIDEO

Publicat: 04/09/2020 | 17:00

Cristian Nedelcu, șeful de campanie al candidatului PNL la Primăria Craiovei, Nicolae Giugea, a fost implicat, joi, într-un accident de mașină. El riscă acum dosar penal pentru că a plecat de la locul accidentului.

Așa cum se poate vedea și în imagini, fostul jurnalist Cristi Nedelcu lovește o mașină în parcare și pleacă fără să verifice daunele pe care le-a produs impactul.

Citește și: Ultima oră! Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost rănit într-un accident rutier

Surse judiciare precizează fostul șef TVR Craiova a fost identificat de Poliție, ca urmare a plângerii depuse de proprietarul mașinii avariate.

Accidentul Ministrului Transporturilor

Acest incident vine după ce luni Ministerul Transporturilor anunța că ministrul Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Bode se afla într-o mașină oficială, condusă de șoferul său.

”În cursul zilei de ieri, 30 august 2020, pe drumul de întoarcere de la Zalău la București, autovehiculul în care se afla ministrul Lucian Bode a fost implicat pe DN7, în zona localității Drăganul din județul Argeș, într-un eveniment rutier”, a transmis instituția.

Ministrul Lucian Bode nu se afla la volanul mașinii, acesta fiind pasager. Ministerul Transporturilor a precizat că ministrul Lucian Bode nu a necesitat îngrijiri medicale, iar celelalte persoane implicate în evenimentul rutier nu au necesitat internare.

Bode, precizări despre accident

În cursul zilei de vineri, Lucian Bode, a declarat că șoferul SPP este singurul responsabil de traseu și de ducerea la destinație a demnitarului, că niciodată nu a fost preocupat de modul în care conduc angajații SPP, pentru că până duminică au condus impecabil. El a precizat că, la momentul accidentului de duminică, era pe bancheta din spate a autoturismului și se odihnea.

Nu rata: Coronavirus România, 4 septembrie. S-au înregistrat 1.339 de noi cazuri de infecție cu SARS-CoV-2

„Niciodată nu am fost preocupat cum conduce angajatul SPP, dintr-un motiv foarte simplu: până duminică au condus impecabil. În minutele dinaintea regretabilului incident, mă odihneam. Regret nespus acest incident, voi continua să mă deplasez dintr-un capăt al altuia al țării respectând regulile de circulație, pentru a intensifica implementarea marilor proiecte de dezvoltare a infrastructurii de transport de care România are atât de mare nevoie”, a declarat ministrul Transporturilor.