Șefii clanului Duduianu, surprinși în discuții halucinante, într-o benzinărie: „Va ieși război, s-a dat alarmă de gradul zero! (…) Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…”

Autor:
Publicat: 14/08/2020 | 08:42
Șefii clanului Duduianu, surprinși în discuții halucinante, într-o benzinărie: „Va ieși război, s-a dat alarmă de gradul zero! (…) Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…”

Șefii clanului Duduianu au fost surprinși într-o discutie halucinantă, într-o benzinărie. Se pare că totul se lega de o sumă de 100.000 de euro, sumă pe care Florin Salam le-o datora, la momentul respectiv, Duduienilor. De aici și până la amenințări extrem de dure nu a mai fost decât un singur pas.

Clanul Duduianu a reușit să-și facă o imagine de temut în lumea interlopă, mai ales după modul în care acționa cu victimele sale.

Potrivit gândul.ro, Florin Salam a fost subiectul discuției dintre șefii clanului Duduianu, iar spusele acestora ar fi avut loc într-o benzinărie. Mai exact, Ioniță Marius-Marius, zis ”Grasu” și ”Aramis” – Constantin Nicolae (fiul defunctului Cristofor) au pus la cale un plan perfect pentru a-l face pe Florin Salam să scoată din buzunar 100.000 de euro, considerându-l vinovat pentru că Aramis fusese agresat pe 22 iunie anul acesta la restaurantul Le Blanc”.

Florin Salam, strâns cu ușa în planul interlopilor

”ARAMIS: (neinteligibil) (min. 42:57) Grasule! Ca să (neinteligibil) SALAM (neinteligibil) să nu mai cânte în viața lui…, un singur lucru (neinteligibil), să-mi aducă banii mei…, să-mi aducă banii, și n-are nimenea (neinteligibil). Să-mi aducă o sută de mii de euro! (neinteligibil) Dacă nu, să moară băieții mei, nu va mai cânta nici afară, nici aici (neinteligibil) nici în America, și în toată Europa (neinteligibil).

Să moară Narcis (neinteligibil), dacă nu mori și tu și toți lăutarii. Mori tu, te-arunc eu pe dreapta (neinteligibil). Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei …(neinteligibil)”, vociferează Aramis.

GRASU :  (neinteligibil)  Ai nervi acum, nu mai… (neinteligibil)

ARAMIS: Să moară copiii mei… Băi, Grasule, (neinteligibil), băi Grasule, băi Grasule,  știi c-au sărit 50 de inși pe mine la botezul ăla (NOTA RED. – o petrecere între interlopi la localul Le Blanc din sectorul 6, din 22 iunie 2020), la petrecerea aia… e rușinea lor!… (neinteligibil) Să mă fac ca ochelarii ăștia, Grasule, pe capul meu și la copiii mei dacă n-am vrut să (neinteligibil)… dacă n-am filtru peste mascați și de poliție acolo! …(…)

ARAMIS: Da. (neinteligibil) Clanul Duduieni cu Vasiloi, c-a intrat băiatul lui Cristofor… băiatul lu` Cristofor, peste ei, că a primit câțiva pumni, va… nu va ieși frumos, va ieși război… (neinteligibil)… c-a vorbit cu ministrul de externe… Să moară copiii mei, de nu s-a dat alarmă de gradul zero! Pe copiii mei, alarmă de gradu zero!… (neinteligibil)”.